-

Originally Posted by
mert45
Ayşegül , Ekrem'in üzerinde parazit .
Adamı sövüşlüyo ki kira ödenecek, eşin 2 yıldır bana iyi bakıyo goygoyundan belli Aşk yok çünkü seven bi kadin erkeğini parazit olarak görmez .Ekreminde neyi sevdiği malum,[emoji6]
Ebru Hanim'da etegini bi başkasına teslim etmiş bi adam için savaşacak kadar Onursuz .
Türkçe meali 2 si de 5 para etmez bu kadınların.
Ben Ekrem Abi'ye üzüldüm.[emoji3]
-
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnn
01.06.2018 Cuma , Haziran vadenin ikinci yarısının ilk günü
Vobyvade güne 124350(uzlaşma 124425) ile başlıyor
CDS 266,67 ,MSCI 32,900 ,USDTRY 4.5333 ,bu 3 verinin 3 ü de geçen cuma kapanışına göre daha iyi durumdalar fakat Bist daha kötü durumda ...dünyanın major endeksleri Gerçek Zamanlı Vadeli İşlemler Piyasa Fiyatları (CFDs) genelde yeşil.
Şahsi pozisyonum LONG
Her sabah doğan Güneş'i gördüğüm için sevgiyle şükrediyorum...İyi niyetli herkese iyi seanslar hayırlı cumalar 
https://www.youtube.com/watch?v=3dnzLM_N-2Q
Hayat hoş gerisi boş
-
-
VAKBN Günlük
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
harputlu23
Ve haber geldi
Çok büyük 2 inşaat firması batmış
Bankalara gelen satış bu yüzden ciddi kredi borçları varmış.birkaç güne duyarsınız [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün Wyndham Grand da bir kurumun iftar yemeği davetindeydim ,masada kurumun iç mimarı , finans direktörü ,2 iş adamı bir iş kadını ve 2 bankacı vardı.. bankacılardan birisi şube müdürü ..laf döndü dolaştı bu meseleye geldi ..gerçekten 2 büyük inşaat şirketi zorda ve hatta bunlardan birisi en büyük firma ..ben şahsen inanmadım ama öyle dediler.
Hayat hoş gerisi boş
-
-
Vobyvade günlük
Hayat hoş gerisi boş
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-