aþaðýdaki KAP'da tam olarak ne anlatýlýyor, yardýmcý olabilecek kimse var mý? þimdiden teþekkür ederim
Goodyear Lastikleri T.A.Þ. (“Þirket”) ile Þirket iliþkili taraflarý Goodyear Dunlop Tires Operations S.A. ve Goodyear Orient Co. Pte. Ltd. arasýndaki yaygýn ve süreklilik arz eden iþlemlerin bir hesap dönemi içerisindeki toplam tutarýnýn, alýþ iþlemlerinde kamuya açýklanan son yýllýk finansal tablolara göre oluþan satýþlarýn maliyetine olan oranýnýn, satýþ iþlemlerinde ise kamuya açýklanan son yýllýk finansal tablolara göre oluþan hasýlat tutarýna olan oranýnýn %10’unu aþabileceði öngörülmektedir. Bu nedenle, Þirket Yönetim Kurulu tarafýndan, Sermaye Piyasasý Kurulu’nun 03.01.2014 tarih ve 28871 sayýlý Resmi Gazete'de yayýmladýðý (II-17.1) sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði’nin 10’uncu maddesi uyarýnca, “2020 Faaliyet Yýlý Yaygýn ve Süreklilik Arz Eden Ýliþkili Taraf Ýþlemlerine Ýliþkin Yönetim Kurulu Raporu” hazýrlanmýþtýr. Söz konusu Rapor uyarýnca, anýlan iþlemlerin þartlarý, Þirket menfaatleri doðrultusunda piyasa koþullarý çerçevesinde tespit edilecek ve uygulanan kar marjlarý, Þirket’in faaliyet alaný dikkate alýnarak gerçekleþtirilen “emsal karþýlaþtýrma analiz çalýþmalarý” ile karþýlaþtýrýlacak ve iþlemler, emsal fiyat aralýðýna uygun olarak gerçekleþtirilecektir.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri