sabancý grubundan tiksinti gelmiþ millete bu nasýl soygun ya millet illellah diyor
sabancý grubundan tiksinti gelmiþ millete bu nasýl soygun ya millet illellah diyor
bir bime bak birde buna bak yüzde biri kadar asil dur bari
Yazýklar olsun sana sabancý türkiyenin yüzkarasý. Borsadaki iki masa bir sandalyeden ibaret olan þirketler bile senin bu yaptýðýný yapmýyorlar. Senin gibiler yüzünden ülkenin borsasý kumarhaneye dönmüþ oluyor.. Bundan sonra senin borsadaki þirketlerinin hissesinden ne bir tane alýrým, ne de ülkede tek market carfur kalsa bile adýmýmý atarým.. Ky nin parasýna göz dikmiþ aç gözlü düzenbaz köpekler..
Grafik mrafik dinlemiyor hocam bam bam vuruyor agzimiza kurbanlik koyun gibi bekliyorum sahsen. Boslugu kaclarda birakti demistiniz?
Kardeþim, bende hisse yok. Sadece gözüme iliþmiþti.
Doldurur, doldurmaz ben bilemem.
53.05--56.60 ve 43.70--46.35 arasý býrakmýþ.
Bu düþüþünde de 128.65--142 arasýnda da býrakmýþ.
Olmip'te de (eski olmuksa) patron hisse sattý.
Olmip 15 lerden 7'li fiyatlara çekildi. (baþka hikayesi de var) hisse satýþý azalýnca 13'lere kadar tepki verdi.
Burada patronun daha 2 mln satýþý bekliyor.
Þahsen ben de Sn.SaSa'nýn dediði gibi satýlacak miktar azalýnca belki alýrým.
ytd.
50liraya gelip bosluk doldurmasý demek cinayet demek, millet intihar eder. 5te 1i fiyatýna düþmek demek soygun demek hocam.
Hocam bu intihar kelimesini hiç kullanmayalým nolur nolmaz etkilenen biri olur mazallah inþallah zor durumda olan herkes feraha kavuþur
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Yer Ýmleri