Teþekkür ederim hocam. Benim beklentim bölünme rüçhan olaylarýndan yýlbaþýna kadar yýldýz pazar için kaðýdýn hareketlenmesi. Bi an baþýmdan aþaðý kaynar sular döküldü.
Teþekkür ederim hocam. Benim beklentim bölünme rüçhan olaylarýndan yýlbaþýna kadar yýldýz pazar için kaðýdýn hareketlenmesi. Bi an baþýmdan aþaðý kaynar sular döküldü.
Ya nasipppppp
Hissede nerdeyse kimse kalmamýþ yanlýþmý görüyorum ky korkudan satmýþ
Tahta sahibi patron bence, plan yapýlmýþ daha önceden. O ne isterse oluyor. Ama bu hareketler yatýrýmcýyý kaçýrýyor. Zaten lot sayýsý azalmýþ sinekten yað çýkarma derdinde.
Valla ben satmadým. Satmayý da düþünmüyorum. Maliyetim 18. Açýkça da söylüyorum. %100 kâr etmeden de tek mal satmam.
4-5 aydýr %20 kâr için beklemedim ben. O fiyatý da seve seve çekecekler yukarý eðer yýldýz pazarý istiyorlarsa. Baþka ilgilendiðim kaðýtlar var onlarla zaman geçiriyorum þuanda. Karfur ne yapýyorsa yapsýn.
güzel kardeþlerim. iþin aslý bu þirket hiçbir zaman biz yýldýz pazara geçeceðiz demedi. Bazý manüplatörlerin gazýyla böyle bir intiba uyandýrýldý. 2 ay önce 10 lira olan hisse bu gazla 35 lira yapýldý.Þimdi 19 liraya düþtü diye kýzmanýn bir anlamý yok. Zaten þirketin yýldýz pazara geçme isteði olsa ellerinde çok büyük bir imkan var. Yabancý ortak bedelli sermaye artýrýmýný kullanmayacaðým diyor. Yaklaþýk 10 milyon pay bu paylarý þirket rüçhan bitince birinci piyasada satýp halka açýklýk oranýný artýrabilirdi. AMA bunu yapmýyor ve bu paylarýda ben kullanacaðým diyor. DEMEK KÝ Neymiþ þirketin yýldýz pazara girmek gibi bir derdi yok. Dua edelimki iþ bankasý geçen hafta sattýðý hisseleri %20 %30 altýndan geri alýyor. Dün iki kere dip kaldýrdý. Bugün yine dipleri o aldý. Birde iþ banksý olmasaydý direk seans baþý dip dip açacaktýk. Saygýlarýmla
Patron ne korkuyorsun ver tabana kapat![]()
[emoji106]SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri