Not sadece ornek hesapladim yazdiklarim ytd arkadaslar. Alim satim sizi ilgilendirir
Bilgisi olan arkadaþlardan rica... Günlük rüçhan al- sat yapabilir miyim acaba?(yaparsam, kaç gün yapabilirim? ) Bu konuda hiç bilgim yok. Ýlk defa rüçhanla bu sene muhatap oldum.
Valla ortak ben bunun hakkýnda kaç gündür yazýyorum. Anlamadýðým bir þekilde rüçhan 5-6 yeri geliyor 7 lira daha ucuza geliyor ana hisseye nazaran. Kaç gündür bu böyle.
Ya ben bir yerlerde hesap hatasý yapýyorum, yada tahtacý tuzak kuruyor bu fiyatlardan rüçhanlarý kitleyip sonra fiyatý aþaðý basacak millet lot baþý 5-6 lira kâr edeceðim diye beklerken bedelli sonrasý elinde kalacak kaðýt.
Yada gerçekten bazý kerizler ana hisseden daha ucuza rüçhan satýyor ve çoðu kiþi farkýnda deðil bu farkýn.
Bu 3 seçenekten hangisi sence?![]()
Kardeþ Ýnanký beynim birþey almýyor. Hesap da yapamýyorum. Algý seviyem iyice düþtü. Yoruldum. Elimde hisse býrakmadým hepsini verdim. Aslýnda ben bedelli süreçlerinde bedelli bittikten sonra hisselerengirip kazandýðým oldu. En son uþak seramige girmiþtim. Yine süreç sonrasý prim yapar mý diye bakýndým. Yaparsa Rüçhan ucuz ise Rüçhan alayým dedim. Arkadaþlarýn fikrini alalým isterim.
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Rüçhaný ucuzdan alýp ana hisse olarak satmayý KATMR'de bize yaptýlar ve aðzýmýza ettilerdi bedelli zamaný. Tabiki A1 kapital baþta olmak üzere. O yüzden olmayacak bir þey deðil. Orada gerizekalý küçük yatýrýmcý panikle ucuzdan ucuzdan sattý rüçhaný. Onlar sattýkça diðerleri daha da panik yapýp iyice düþürdüler fiyatý. Rüçhaný ucuzdan alanda ana hisseye çevirip tabandan satýþa yýðdýlar. Öyle öyle kaðýdýn içine ettilerdi. Ayný olayý burada yapamýyorlar sanýrým hisse sýð olduðu için. Derinliðe baktým zaten satýþtaki rüçhan adedi de çok az. Zaten 1000 üstü alsan az daha zorlasan rüçhaný tavan yaptýrsýn
Birileri de 20 liraya 16binden fazla alýþ emri girmiþ zaten. 20 liraya malý süpürürüm diyorlar. E ucuz olunca.
Yer Ýmleri