Aman aman neler oluyor neler dönüyor.. Forumda fazla hissedar kalmadý anlaþýlan ama investing çok kötü durumda..
Verilmiþ sadakam varmýþ diyorum ve kaçýyorum..
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Aman aman neler oluyor neler dönüyor.. Forumda fazla hissedar kalmadý anlaþýlan ama investing çok kötü durumda..
Verilmiþ sadakam varmýþ diyorum ve kaçýyorum..
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Þu an hangisini almak daha mantýklý. Hesap yapabilen üstatlardan bir fikir alsak. Þu an ikisinin toplamý 132 tl. Eski fiyata göre 19.66 gibi bir fiyata tekabül ediyor galiba doðrumu
Piyasadaki lot sayýsý azaldý yani hisse daha sýðlaþtý, kanýmca
hareketler daha hýzlý olacaktýr aþaðý-yukarý. Sýkýntý yok, sabýr çok, yola devam... yüksek maliyetliler ekran kapatsýn, yoksa duygusal hareket olacaktýr ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fiili dolaþým oraný beni þaþýrttý. Yüzde 18,97 gözüküyor. Açýkcasý yüzde 5 ya da 750 milyon þartý için rahattým. Yeni yýla girmeden kar bile ederim diye düþünüyordum. Eðer yüzde 18,97 olayý doðruysa bizi esir edecek uzun süre. Bu fiili dolaþým oranýnýn deðiþimi ile ilgili bilgisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim.
Aynen.Bist verilerine göre 23 milyon TLlik senet fiili dolaþýmda gözüküyor.Unutmayalým ki hakim yabancý ortak rüçhan haklarýný bedelsiz olarak Crfsaya devretti. Bu hisselerin hangi aracý kurumun hesabýndaki kotta beklediðini takip etmek lazým bence. Yeni yýlda Yýldýz Pazar gözükebilir. YTD.
https://www.foreks.com/symbolDetay?symbol=CRFSA.E.BIST
CarrefourSA "Franchise" sistemi baþlattý, hedef bir yýl içinde 100 Frahchise'a ulaþmak
detaylarý haberler sekmesinde
iyi þeyler olacaðýný düþünmek istiyorum. y.t.d
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer Ýmleri