Simdi oyak aradim ruchani hemen ceviriyorlar lota ama akbank ayin 8inde otomatik cevirecekmis cok tuhaf..
Ytd
Arkadaþlar bende uzun sürede taþýdým verdim bir sürü mihabbet döndü ama þu Rüçhan iþi karýþýk. Þuan elimde yok. Ben Rüçhan kapanýnca ana hisse almayý düþünüyordum açýkçasý.
Þimdi 19 liradan 1000 tane Rüçhan alsam 19000 TL ödemem lazým. Ayrýca daha ne kadar ödemem lazým ve kaç hissem olur?
Öðrenmek istediðim Rüçhan alýp çevirmek ana hisse fiaytina gore mantýklý mý?
Teþekkür ederim.
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Arkadaþlar eski crfsa olarak6000 lotum vardý. Bugün rüçhanlar çevrilmiþ toplam yeni haliyle 1.094,204 olmuþ. (204 artýk lot) Ýþbank ta.
Allah razý olsun kardeþim. Ama maalesef anlamadým. Þöyleki ben 1000 tane Rüçhan alýp onunla bedelliye katýlýp anahisseye dönüþtüreceðim. Ana hisse þuan elimde yok. 1000 Rüçhan alýp bedelliye katilirsam cebimden ne çýkar kaç hissem olur sonuç olarak hissebasi maliyetim ne olur onu anlamaya çalýþýyorum. 257 yi nereden buldunuz anlamadým.
EDT; sanýrým siz benim elimde 1000 eski hisse olduðunu düþünerek öyle hesapladiniz. Ben son gün yani bugün Rüçhan fiyatý cazip olursa alýp ana hisseye dönüþtürüyor diyorum..mümkün mü acaba?
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Yer Ýmleri