benide çok etkiledi ne gariptir baþka hiç bir sayfada yorumu yok buraya yazmýþ ve gitmiþee bizde her gördüðümüz sakallýyý dede sanmayacaðýz
Aynen
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence çok moralinizi bozmayýn.
Biraz þöyle düþünün, krediyle ev aldýnýz, üstüne yanýlýp 30-50 bin yüksek fiyata aldýnýz, birde üstüne kiraya verdiniz ama kiracýnýz kirayý ödemiyor.
Hem faiz ödüyorsunuz hemde kira getirisi yok...
Tamamýyla zarar bir yatýrým. Satmak zor, satýp krediyi kapatsan ayrý bir zarar.
Naparsýn, evim var en azýndan, ilerde deðerlenir deyip kira iþini çözmeye çalýþýrsýn deðil mi !!!
Hisseyi alýnca, düþtüðünde neden moralin bozuluyor... Ýleride deðerlenir diye düþünmüyorsun...
Bu arada ev aldýðýn zamanda, hep yükseleceðini zannetme, yanlýþ yerde ev alýrsan, deðeri daha da düþer, emin ol...
Yani diyeceðim o ki, hisse senedi daha likid bir piyasa.
Paranýzý heryerden kaybedebilirdiniz... O yüzden yatýrýmýnýzý bu piyasada temel ve tekniðe dayandýrýnýz.
Bende de çok küçük miktarda crfsa kaldý, genelini sattým. Ancak hisse ile ilgili çok olumsuz düþünmüyorum.
Sadece yataya sardý, zamaný gelince yukarý hareketini yapacaðýný düþünüyorum. Temel Analizi ise azýcýk incelediyseniz zararý olduðu açýk ama iyiye gidiyor. Ayrýca yatýrýmlar yapacaðýný ve büyümek istediðini söyledi þirket.
O yüzden önümüzdeki süreçte temel ve teknik ile verilen sözlerin ve planlanan yatýrýmlarýn yapýlmasýný takip ederek hisseyi elimizde tutup tutmama kararý almak herkesin kendi tasarrufudur.
Unutmayýn, bu piyasada bilgiden daha çok algý önemlidir. Moralinizi yüksek tutun ve yanlýþ algýlara kapýlmayýn.
Herkesin zararýnýn çýkarýp, fazlasýný kazanmasý dileðiyle... Kendinizi üzmeyin.
Þunu da söylemeden edemeyeceðim, yaðmurelif in yazdýklarý beni de etkiledi ancak teknik ve temele bakarak bende alým yaptým. Ancak %88 kar gördüm satmadým, hata kimde ??? Tabiki bende... Kendisini tanýmam ama benim kararlarým beni baðlar her zaman. Sizde böyle düþünün, ayrýca zararý olan arkadaþlara da þunu söyleyim, eðer yepyeni zirvelerden hisseye girip çok büyük zarar etti iseler, kusura bakmayýn, büyük risk almýþsýnýz. Bu risk her hissede aynýdýr, Bir kaðýt çýktýðý yere tekrar dönebilir. Borçla hisse alýp zarar edene de Allah yardým etsin.
O yüzden hiç kimse kendi hatasýna üzülmesin, kabullensin, moralini yüksek tutsun. Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kote ettirilen her hissenin satýlma zorunluluðu var mý?
%5 hisse içinde Sabancý'nýn þahsi hesabý adýna hissesi olamaz mý?
Mkk ya kote ettikten sonra halka açýklýk %5in üzerine çýkmýþ olacak buda Pazar degisikligi için yeterli deðil mi?
toplam 6mio civarý olacak dolaþýmdaki lot sayýsýnýn sahiplerinin ismi önemli mi?yabancý ortagin hiç mi aklý yok da milyon milyon lot kote ettirip bu fiyatlardan borsada satmayý bilmiyor.
Siz yabancý ortak olsanýz madem lot satilmasi gerekicek neden ortaklýk payýmýza göre borsada satmayalim demezmisiniz?zaten ruchanlarimizi bedava size hibe ettik bide tahtada bizden bedava aldýðýnýz lotlari 100 liradan mi satcaksiniz demez misiniz?
Sabancý yabancinin da ruchanlarini alýp 400 mio para yatirdigina piþman mý oldu da bu parayý lot satarak geri mi alacak?
Sorular çok . Bu süreci alt Pazar olayý çöp etti.eminim koca Sabancý paraya ihtiyacý olsa tahtada 250 mio TL mal satcak olsa yapacaðý son þirket crfsa olurdu
2.5 milyon lotu tahta da satacaðýný sanmýyorum. 40 taban yer. Hiç kimse kendi malýnýn ayaða düþmesini istemez , sonuçta þirketin %59 una sahip. Ayrýca bedelli öncesinde ortaðýnýn rüçhanlarýný bedelsiz aldý ve 1 yýl satmayacaðý taahhüdü var. Þimdi bunu ikincil piyasada satmaya kalksa kimse ne oluyor demez mi. Cezai yaptýrýmý var .
Son düzenleme : onsekiz; 14-12-2020 saat: 01:15.
Yine elimize verdiler ,elimize verdiler,
Yer Ýmleri