Bizim toptan daha da düþük SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim toptan daha da düþük SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Crfsa amv içinde marketleri olan bir firma avm lerin uzun süre kapalý olmasý negatif etkilemiþtir ama zamanla iyi yönetim uygulamalarý ile zarar eden þirket handikapindan kurtulacaktýr inþallah
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Örnek olarak yazýyorum yanlis anlaþýlmasýn. Kent in de piyasa deðeri 81 milyar. Tupras in 3 katý. Yani tahtaci isterse hersey yapar.
Covid mutasyona ugradý ingiltere salfýn dahaa ciddi bir hal aldý aþýlama iþlemleri devam ediyor. Birde aþý mutasyona ugrayan viruse etki yapmýyor derlerse crfsa hisesi çok ciddi yükþeliþ trendine girercek
Yapýn bakalým bundan sonrada ky bulabilecekmisiniz bir daha bedellide
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan açýklama aþaðýda bulunuyor:
17/09/2020 tarihli Borsamýz duyurusu ile fiili dolaþým oranýný %5'in üstüne çýkarmalarý için 01/01/2021 tarihine kadar süre verilerek uyarýlan Carrefoursa Carrefour Sabancý Ticaret Merkezi A.Þ., Döktaþ Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Þ. ve Sönmez Pamuklu Sanayii A.Þ.'nin baþvurularý deðerlendirilerek, bu þirketlere verilen süre 31/03/2021 tarihine kadar uzatýlmýþtýr.
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne günlere kaldýk hastalýktan medet umar olduk ..
Halbuki derdimden büyük Rabbým var demek lazým.. SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri