Þu an Datça dayým , palamut bükünde þok var , A101 var , ayrýca Migros sanal market tüm büklere hizmet veriyor , Carrefour yok buralarda , böyle hep zarar ederler
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Þu an Datça dayým , palamut bükünde þok var , A101 var , ayrýca Migros sanal market tüm büklere hizmet veriyor , Carrefour yok buralarda , böyle hep zarar ederler
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Açýkcasý ne yapsalar da, þirket batmadýkça, bu da mümkün deðil sanýrým, artýk yükselecek bence. Tahtacý da artýk buralarda tutamaz. MGROS ikiyüzküsür hedef fiyat açýklandý.
Ama bedelsiz olur, ama bir hamle olur, içeriden de bir hamle gelirse %300 lerin üzeri potansiyel enerjisini artýk kullanmaya tam olarak baþlar.
Misal bugün artýk bu seviyelerin son günü olabilir. Veya yarýn. veya yarýn Ama artýk aylar yok bence. Zarar da ediyor olsa da, sýrf marka deðeriyle þirket kelepir noktasýna geldi.
Ben kuvvetli geri döndüm. Nasibimse haklýyýmdýr. yatýrým tavsiye deðildir. sadece býkkýnlýk etkili belki ama hissiyatýmdýr.
CarrefourSA market gezdikten sonra þunlarý gördüm.
Marka deðeri var,
Ürünler kaliteli,
Birçok üründe kendi markalarýný oluþturmuþlar ve uygun fiyata satýyorlar.
Çok raðbet yok.
Alýþveriþ arabasý bulmakta zorlandým. Ýçerde rastgele yerlerde 1-2 tane vardý. Ýnternetten baktýðýma kadarýyla baþka marketlerde de bu þikayet olduðu yazýyor.
Çalýþan sayýsý yeterliydi ancak müþteri az olmasýna raðmen güleryüzle bulmadým. Bu subjektif deðerlendirme.
Sanki biraz çeki düzen istiyor gibi.
Saygýlarýmla
Bu þirketin 200 market açmasýyla diðerleri bir olmaz.
Bunun detaylarýna odaklanmak lazým.
Son zamanlarda ufak ufak bir þeyler oluyor galiba
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
hisse tavan yapmýþ
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
crfsa tavan 40.30/071022. BM masalarýna teþekkürler.![]()
Erkan Katircioðlu
4s
·
Herkese Açýk ile paylaþýlýyor
CCrfsa 1/2 ay içerisinde 64 TL.insallah.þu anda 41 TL.![]()
Yer Ýmleri