02 Mayýs haftasý hisse takip listem..
Grafikler ve yorumlar kiþisel çalýþmamdýr,al sat gibi tavsiyeler içermez..Her zaman uyardýðým gibi güncel haber akýþýna göre planlanmýþ çalýþmalar olaðanüstü haberlerle bozulabilir..Gerek dünya gerekse yakýn coðrafyamýzdaki jeopilitik riskler ve Fransa seçimlerini yakýndan izliyor olacaðým,keza le pen seçilirse çarþý karýþýr...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TAVHL : Bilançosu çok beðenilmediði için yediði satýþ baskýsýna raðmen trend henüz bozulmadý..14,55 altý stop olmak þartýyla 15,40 yatay direncine kadar ekranýmda kalabilir..15,40 üstü daha sert hareketler bekliyorum 16,60 OV hedefim var..

[/IMG]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DOAS : Yabancý bir fon ciddi mal çýktý,hisse temel olarak o kadar kötü durumda deðil ama yine de temkinli gitmek istiyorum,kýsa vade düþen trend direnci 9,00 + kaldýðý sürece 9,45 yatay direncini denemesini beklerim,bu rakam üstü kapanýþlarda 10 lu rakamlarý tekrar görmek isteyebilir..

[/IMG]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KARTN : Temelde müzmin bedelsiz beklentisi haricinde parlak bir þey yok ama teknik olarak grafikleri iyi çalýþýyor,son dönemlerde yabancý biraz toplamaya da baþladý..Rakamlara göre 287 desteði altýnda stop ile 293,305 ve 311 dirençleri izlenebilir..OV 330 civarý potansiyele sahip..

[/IMG]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BAGFS : Kýsa vade gözde hisselerimden,teknik olarak net bir tobo formasyonu gözlemledim..11,00 + kapanýþlarla Ov hedefim 14,50 ...kýsa binenler için 11,80 ve 12,60 hedeflenebilir..

[/IMG]
KRDMD : Geçen haftadan devam,yeni destek ve stop noktanýz 1,30.. bu rakam üstü kaldýðý sürece ilk hedef 1,45 olacaktýr..

[/IMG]
THYAO : Geçen hafta istediðimizi verdi,bu hafta da 6,00 üstü kaldýðý sürece 6,23 - 6,36 ve 6,50 dirençleri hedefte olacaktýr..

[/IMG]
GARAN : Endexin amiral gemisinde bu hafta aþaðýda 9,44 yukarýda 9,80 rakamlarý önemli olacaktýr..9,80 + ile 10,00 hareketini bekliyorum..

[/IMG]
Takibimde olan Bim,Otkar,Deva,Vesbe ve Selec hafta içi istediðim rakamlara gelirse anlýk paylaþýmlar yapabilirim..B grubu yükselen üçgen yapan bir hissem daha var,yeterli hacimlere ulaþýnca onu da paylaþacaðým..
Yer Ýmleri