Þurda yazan adý saný belli 2 kiþiyiz Mustafa ve ben...
Ama þýracý ile bozacý biziz he mi?
Bunu diyenlere bak gül...
gülelim bari ..istedin ya..
seni cimcime..
Eozdemir...Besim Beycimm
Mdinçel...Hande Hanýmcým
Yýllardýr kazanan yok gibi...
Bunlar canýmmm...cicimm...canýmmm...
Yazýk!!!
Tahta iþ haný gibi olmuþ kafasýna esen girip 10 15 kademe yukari aþaðý yapip çýkýyo ara sira patron girip 3 5 lot alip kapa geri alim yaptim diye haber veriyo he diyo bu oyalar 1 ay daha umut olur bizim yatýrýmcýya diyo kaç senedir bu borsadaydým tecrübe etmiþ olarak konuþuyorum 1 iyi 1 kötü bisey var iyi olan 3.10 3.30 civarý iyi yattý bu yeni bir yukari hareketin habercisi kötü olanda bu tahta çok dillendi bu tahtanin ucuz oldugunun kaldýginin herkes farkinda bu kadar dillenen kagitta gitmez genelde yani gidecek kagit bu kadar dillenmez beklemez yolcu istemez ve kagit 4.50 den sonra izlemesi çok keyifli bir tahta olucak kesinlikle kendi görüþüm olup YTD
1 yýldýr hem þirket hem bizim için kötü bir yýl oldu bu corona illeti bazý sektörleri 30 yýlda gelemeyecekleri fiyatlara getirdi nthol gibi turizmle bire bir iliþkili kaðýtlarýda býrakýn yükselmeyi her an batma korkusu yaþattý. ama ben bir saðlýkcý olarak güzel günlerin bizi beklediðini rahatlýkla söyleyebilirim dünya da bunun farkýnda petrol fiyatlarý ekonominin tansiyonu gibidir. bakýn 49 dolara yerleþti yarýn ingilterede aþýlama baþlýyor en kötü aþý bile coronadan iyidir bunu bilin ister yaptýrýn isterseniz ölün o sizin seçiminiz ben hem çin aþýsýný yaptýracam hemde 2- 3 sonra fhazýr biontec aþýný bunlardan bize ne diyebilirsiniz ama bu üç ay içinde nasýl dandik gýda firmalarý ilaç firmalarý konjuktürü kullanýp fiyatlarýný akýl almaz yerlere getirmiþlerse turizm kaðýtlarý da benzer hareketleri yapacak bu ara yazdýklarým beni baðlar
Daha once de defalarca yazdim,.. goruntu o ki deniz bitmis... merit satiyorlar,.. Onceleri evet cok iyi nakit yaratma kabiliyetleri vardi, parayi yuzduruyorlardi, ama simdi paralar gomulu,.. kredi de var,.. dun meritin takasina gore 200 bin lot alim yapmis sirket,.. bir o kadar daha para var simdilik, ama mutlaka 3.19 ustune atip kalici olmali.... Ben kotuluklerini istemiyorum, kendi ayagima sikmak olur,.. insallah durum duzelir, bir turlu haber , asi, vs.. hak ettigi yerlere gelir... yoksa bu oz sermaye ile batacak hali yok bence... 2021 nethol yili olsun...
Akýl, akýl olduðundandýr ki iþlerin sonunu görür; sonu görmeyen akýl, nefis kesilir.
Yer Ýmleri