Nethl yükselmiyor mu benim ne moralim bozulacak milyon lotlarý olanýn morali bozulsun. Ben gencim yaþlýlarýn morali bozulsun.
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nethl yükselmiyor mu benim ne moralim bozulacak milyon lotlarý olanýn morali bozulsun. Ben gencim yaþlýlarýn morali bozulsun.
Diyelim ki BIST100 1750 oldu... Bu durumda halâ þirketin 3,33'ten alým yapmasý mý bekenecek??? Þirket treni kaçýrýyor gibi...
yýllardýr süründürmüþ forumlarý gezerken 2017'de geri alým haberine rastladým adam 1 kademe bile götürmeden milyonlarca lot almýþ iþin uzmaný, meritte oteli süresiz kapattýk algýsý yaparak önce düþürdüler sonrasýnda 2 gündür tavan, yýllardýr sabrediyor zaten alsat ile maliyeti belki eksiye düþürdü.
http://www.gazetevatan.com/caktirmad...11015-ekonomi/
2017'de yayýnlanan haber o zamanlarda dolaþýmdaki lotta çok fazlaymýþ
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
Güzel haber
Þuan dolaþýmdaki adet 156m . Bana hep fazla geliyordu bu adet zaten 5 10 m adet olsunki dans kolaylaþsin.. e
Egeen e bakýyorum dolaþýmda 1 m janta bakýyorum 2m. Azalmasý lazým bunlarýn azalmasý baþka türlü zor.
156m adet fiyat 10 olsa, 1.5mlyr 100olsa 15mlyr lazým
Dolaþýmdaki adet 10m adet olsa, 100 fiyatta 1mlyr TL ye iþ bitecek .
Ben nthol aldýðým hesabýn þifresini kaybettim
Bist100'deki en lanet hisselerden birisin, bir o kadar da sempatik..
Yalnýz fibonacci 61,8 - 78,6 çekilme seviyeleri aralýðýnda çok takýlma all-in girerler üzülürsün.
istediðiniz yapýn bende satýlýk mal yookkk...
Aþýlar da vurulmaya baþlanacak ,bakalým daha neyi bahane edip malý baskýlýyacaksýn pis düzenbaz.
184 m besim tibukta 221 m þirkette, 100 de eþ dostta olsa geriye fazla birþey kalmýyor.Anlamadýðým nokta borsanýn rekorlar kýrdýðý bu günlerde senet en azýndan görmüþ olduðu tl zirvesine rahatlýkla getirilebilirdi,4.40 gibi birþey.Turizm uluslararasý bir iþ olduðundan dolar grafiði geçerli olmalýdýr ve ondada hedef 15 tl dir.Bu fiyatlar görülecektir elbette ama bu kadar açgözlülük nedir, tüm lotlarý toplayýp götürmek nedir.Kefene cep yaptýlarda bizim mi haberimiz yok.0,47 pd/dd oraný ile bistin en ucuzlarýndan birisin ki Bodrum arsasý dahil bile deðil.Allah gözünüzü toprakla doyurur inþallah.Bugün borsa zirvede kapanýyor *** kaðýdý en düþükten kapatmak Ýçin götünü yýrtýyor.*** oðlu ***.
Yer Ýmleri