Ortaköylü Ýsmail
Ortaköylü Ýsmail
Þu forumda geyik çevirmeyip mantýklý, tutarlý yorum yapan birkaç kiþiden biri eoztemir, ona bile saldýrýyorsunuz. Görüþleri doðrudur, yanlýþtýr, katýlýrsýnýz, katýlmazsýnýz o ayrý mesele. Palavracý vs. ne biçim bir üslup.
Hisse düþerken yada yataydayken muhabbet gýrla, çýkarken þþþþttt sessiz aman 🧿 deðmesin mi.. Yokmu analiz hedef ?...20-30 olurmu METUR bile oldu.. Merit olmuþ 160-170.. Nasýl biþey bu petrokent 1600-1700 .. Kim alýp nasýl götürüyor bu kaðýtlarý.. ?
Yukarýda ben naçizane grafiģimden gördüðümü paykaßmýþtým. Tekrar buraya alýntýlayayým sizin için. Tabi bu çok kýsa vade için bir öngörü...
......Sað bacak da 3.99 a gelince en üstteki o küçük çanak oluþumu tamamlandý...3.34 - 3.99 arasý...Katlamaya giderse hedefi ilk etapta 3.99+0.65=4.64 olmasý gerek...Bakalým deðerli hisseden hazetmeyen malum ruh hastalarý müdahil olup tekniði bozacaklar mý yoksa bu sefer karýþmayacaklar mý izleyip göreceðiz...
SM-N9000Q cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
.. Ntholculer bu halay sýze gelsin..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Oðlun güder,hatun saðarsa koyun olur...Türk atasözü
Yer Ýmleri