Bu hacimle buradan dönemez
Bu hacimle buradan dönemez
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Tam açýlmaya gýda þirketi tepki veriyor vana üreten þirket tepki veriyor enerji þirketi tepki veriyor yað þirketi tepki veriyor gyo tepki veriyor Turizim þirketleri tepki veriyor zati turizmlerde tektu hariç dd sinin altýnda þirket yok Bi kaç tanesi 8 10 katýndan iþlem görüyor ama mevcudiyetini tek sebebi turist aðýrlamak olan tüm faliyeti turist üzerine kurulu netholding bekliyor artý zirveden %30 aþþagýda dd i son 20 senedir hiç görememiþ çor mu soktu olum hiç mi utanma arlanma olmaz
NET HOLDÝNG : Merit Turizm'de yüzde 50,61 olan pay sahipliðimizin oraný yüzde 70,53'e yükselmiþtir.
Merit te yaptýðýný burada yapsýn yeter bu arada hisseyi bir kaç tane ****** aracý kurum gün içinde veya bir önceki günde usul usul topladýðýný bir anda satýþa koyuyorlar bunu fiyat gözetmeden kar veya zarar edip etmemeye bakmadan yapýyorlar
Kâðýdý bilerek tibuk lar baskiliyor. Ama ankaraya döndüðümde suc duyurusunu ben yapacaðým insallah
Merhumun selasýný kaldýrtmýþlar galiba göremedim kim o kaldýrtan söylesin bakiyim öldüðüne inanmamýþ biri olsa gerek heralde neyse bugün 7 sini verdik ruhunu teslim etti anlayacaðýnýz ugurlar ola 2.86 3.50 arasýnda köpekbalýðý teknikçiler aðýzlarýný açmiþ bekliyorlar haberin olsun besimçiki
Yer Ýmleri