Bende bir iki laf edeyim şimdi net hol 100 milyon usd ye arsayı bıraktı ağaoğluna şimdi ağaoğlunun zı.. Nin keyfini bekliyor üstünden kaç yıl geçmiş ağaoğlu bir çöp oynamamış arazide buda doğrumu doğru peki besim ...... Ağaoğlu Bi faaliyet göstermiyor ama bende pek sıkıştırmak üstüne gitmek istemiyorum dedi mi dedi Bi kere bu halka açık bir şirket böyle diyemez şirketin imkanlarını maksimum fayda sağlıyacaz şekilde kullanmak işletmek o şirketteki yönetici konumundaki insanın görevi neyse onuda geçtik şimdi bodrumda hazır arsan varken sen kktc ye otel inşaatı yapıyorsun artı bu inşaatı tamamlamak için yaptığın bir bedelli var çektiği kredide vardır kesin birde dün kap atmış birde Bulgaristan'a otel rezididans felan yapacam diyor plan aşamasında henüz diyor birde bu binanın 3 4 katını yani daha kafasının içindeki plan aşamasındaki 44 bağımsız bölümn satışı başlamıştır diyor kime satacak acaba merak ettim Bulgaristan da kafasındaki plana kim para yatırıyor enteresan mesela mecnur buradan yer alır mı veya benzerleri acaba bu plan aşamasında satılacak olanlar arka kapıdan çıkanları ön kapıdan geri sokmak mı yoksa ön kapıdan çıkanları arka kapıdan içeri mi almak bir daldanu bir kabahtanu mu yoksa
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Yer İmleri