Dünyanýn en büyük kruvaziyer liman iþletmecisi GLYHO . Gir bak oku sayfasýný. Aðlama duvarý. M2007J17G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünyanýn en büyük kruvaziyer liman iþletmecisi GLYHO . Gir bak oku sayfasýný. Aðlama duvarý. M2007J17G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.bulut rüzgarý
Bu global patronu ve netholding patronu bu borsanýn piridirler ticarette kazanmadigini borsada kazanýyorlar bu anlamda takdire sayandir
Sermaye azaltýmý dolaylý bir temettudur
Muhasebeci araþtýrsýn diyorsun ya iþin aslý
Ayný hissen olacak vede þirketin sermayesi azalacak refarans fiyatý borsada borsa Ýstanbul'da belirlenir.borsada fiyat artar eksilir
O ayrý konudur.
Gelelim alýnan hisselerin satýþýna isterse sirketbunu 1 TL dan satar buna SPK.birsey yapamaz.spk.sirketlerin yönetim ve kararlarýna karýþmaz vede karismamalidir yaptýðý doðrudur.
Keþke SPK.ile ilgili yazarken uzman arkadaþýna
Yapýlan yanlýþlarý söyleseniz vede SPK.yi tenkit ve eleþtirileri de yazabilseydiniz.
Eleþtirilere bir katkýn vede görüþün olsaydý.
Hisseyi baský altýnda tutup tahsisli ile sermaye oranýný artiran besim tibuka izin veren besim tibuk benim için vurguncudur.
Doðan holdinge de ayný kýyak yapýlmýþtýr.
Yazýklar olsun SPK.
Sagliklar
Borsa yatýrýmcýlarý arasýnda iltifata! Maruz kalan patronlarýn baþýnda gelir.sonrada kankasi besim tibuk
Bu net grubu istanbul yaklaþýmý ile kurtulduðunu Ýnþallah unutmaz
Ama insanoðlu geçmiþi çabuk unutuyor
Sagliklar
Birþeyler atlanýyor yorum yaparken;
Ýlk etap satýþa veya sermaye azaltýmýna konu olacak lot adedi sanýrým 80M civarý geri alýnan paylarýn tamamý degil
Sermaye azaltýldýgý takdirde teorik fiyat o oran artar dogru fakat pratik teori ile örtüþmeyebilir BT bu yola giderse fiyat yükselsin diye degil kendi % si yükselsin diye gidecek unutmayalým ve yine unutmayalým bizlerin % si de artacak yani bu yola son care basvuracaklardýr bence
Nitelikli yatýrýmcýya satýs fiyatýnýn spk nýn müdahale edebilecegi bir konu oldugunu sanmýorum nakit ihtiyacý var diyip cýkarlar iþin icinden illa düþük fiyattan satma niyetleri varsa
Bodrumun Çed raporu hafiften tepki cekmeye basladý cevrecilerden umalým ki iþ Tv lere cýkacak kadar büyütülmesin
Sonucta insaat ruhsatý alýnýnca sözleþmedeki maddeler yürürlüðe girecek Çed raporu pozitif fakat asýl gereken inþaat ruhsatý
Herseyden bagýmsýz þirket tahtada mal yakalarsa affetmiyor hissenin gercek degerinden düþük oldugu aþikar
Globalin gemileri mi var kumar mý oynatýyor liman iþletiyor yani ayný iþ deðil ben ne diyorum sen ne diyorsun Bi gemi alýp Karadenizin orta yerinde kumarhane iþletebilir isterse diyorum bu iþ liman iþletmekle ne alakasý var anlamadým neyse yakýnda böyle biþey yapacaklarýný düþünüyorum bekleyip görecez
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Türkiye Muz Cumhiriyeti Deðil ise,Mahkemelerin serbest býraktýðý Cinayet Zanlýlarý, ve Diger Suçlular,Sosyal Medya da konu olup, Açýlan Kampanya-Eleþtiriler sonucu neden Tutuklanýyor.??
SPK,ve Diger Kurumlar;Kanunlarý adamýna ve dönemine göre uyguladýðýný Siz de Bal gibi biliyorsunuz..
Her türlü dalaverenin döndüðü bu Ülkede,'' Vatandaþ cahil,Yöneticiler akýllý'' diyemez,iddia edemezsiniz..
Sonuçta;( Çoðu ) Þirket sahipleri de ,Onlarýn evraklarýný inceleyen memurlar da ,birbirinden farksýz..
Yer Ýmleri