Bu þirket yasal kumar oynatýyor bunu hepimiz biliyoruz,bu þirketin turizm ile alakasý falan yok.Kumar gelirleri kayýtlýmý hayýr.Ne kadar kazanmýþ ne kadar kaybetmiþ belli mi hayýr.o yüzden bu þirketten koç holding gibi kurumsallýk beklemek aptallýk olur.Siz kumar oynatsanýz içinize yabancý birini alýr mýsýnýz.Ben þahsen almam.Para içerde kalsýn isterim.O yüzden geri alýnmýþlara yabancý hikayesi tamamen kandýrmacadýr yanýltmadýr.Satarlarsa bile kendileri alacaklardýr.Hisse 6 lirayken 3.70 lere inme sebebi deniz ve qnb dir.Bu kurumlarda Besim beyin kurumlarýdýr.Sayýn Hande haným bizim borsa ile iþimiz yok desede bana inandýrýcý gelmemektedir.Kumar oynatýp para kazanacaksýn ama borsa ile iþin olmayacak,çok enteresan.Þirketin malý mülkü sadece kýbrýs için 1 milyar dolarý geçmiþ ( kendileri ilan etmiþ ) aðaoðlu projesi haziranda çed raporu onaylandýðý halde kapta ilan edilmemiþ,defter deðeri güncellenmemiþtir.Bunlar spk ya yazýlacak hususlar.Ben kendi adýma yazacaðým.Hisse 6 liradan 3 liraya geliyor deniz ve qnb mal satýyor haber gizleniyor,Hande haným 3 maymunu oynuyor.Hiç adil bir durum deðil.Ya yaptýðýmýz yatýrýmýn karþýlýðýný alýrýz yada sonuçlarýna katlanýrsýnýz.yüzde 40 geri alým yapacaksýn dünyanýn hiçbir yerinde yok hisse deðerlenmeyecek.Dedehayýr zamanýnda piyasada bu kadar mal varken hisse 10 kat prim yaptý þimdi toplu haldeyken neden prim yapmýyor.Ben tibuk ailesinin samimiyetine inanmýyorum,Kozalarýn baþýna gelenler ortada.Genel kurulda kayyum sözü de dillendi.Ýnsanlar býkmýþlar yýlmýþlar.Televizyonda Hasan bey ile ahkam kesip akýl vereceðine sana finansman saðlayan yatýrýmcýlarý koruman kollaman gerekir Besim bey.Mevzuatý bilen büyükler bu hissede,ya herro ya merro.

Alýntý yaparak yanýtla
herkese bol kazançlar yazdýklarým kesinlikle YTD

Yer Ýmleri