Originally Posted by
Okacha
Merit 5 liradan 450 liraya gittiðinde netholding kar mý yazdý da þimdi kar yazacak.150 milyon sadece yabancý para cinsinden borcu var.Kur farkýndan gelecek zarar faaliyetden gelecek zarar defter deðerini eritmeye devam edecek.Hadi diyelim yeniden deðerleme yaptýlar,herkes yüksek bekliyor,Orlandonun dediði gibi ya düþük çýkarsa,satýlýk bankalara geçmiþ onlarca otel varken euro bazýnda düþük çýkarsa deðerlemeler ne olacak.Herkesin atladýðý bir nokta var.Hisse 1 lira olmuþ 10 lira olmuþ Besim Tibuðun umrunda olmaz.Düþükten alýp kaçmaya bakýyor adam.Kayýtdýþý geliri sana bana yedirir mi hiç.Merit neden gidiyor.Hisse toplu,oyuncusun eli rahat dýþarda mal yok,kafaya yeme riski yok.Nethol öylemi,hazirunda en az lotu olan adamýn en az 1 milyon malý var.Genel Kurula gittiðimde listeye imza atarken göz gezdirdim.Zaten o liste kapta da var.Hissenin eskileri burada yazanlar bilir,Figen hanýmýn yanýnda oturan Mustafa bey de bilir.Kendisi uzun zamandýr yok.Onun görüþlerinide alsak fena olmaz hani.Yoksa satýp gitti mi,Baþka yerlerde okuyorum yazýlarýný,Baþka bir rota da mý yol alýyor acaba kendisi.
Yer Ýmleri