BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
Ýlgili Þirketler
[NTHOL]
Ýlgili Fonlar
[]
BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda NTHOL.E paylarý 30/12/2021 tarihli iþlemlerden (seans baþýndan) 28/01/2022 tarihli iþlemlere (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyecektir.*
Not: VBTS kapsamýnda getirilen tedbirler, payýn iþlem gördüðü pazarýn/platformun iþlem kurallarý, pazar deðiþimi veya diðer nedenlerle uygulanan iþlem esaslarýndan ayrý olarak deðerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diðer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alýnan iþlem esaslarýnýn geçerlilik süresinden ayrý olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nýn 11/02/2021 tarihli kararý uyarýnca Borsa Ýstanbul A.Þ. Pay Piyasalarýnda ikinci bir duyuru yapýlýncaya kadar BIST-50 Endeksi dýþýnda kalan paylarda açýða satýþ iþlemleri yasaklanmýþtýr.
SM-M307FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Yer Ýmleri