Sn.mustafa Dinçel
Genel kurul bilgilerini bu sefer yazmadiniz..
Son açýklama neden icabetti.
Sagliklar
Sn.mustafa Dinçel
Genel kurul bilgilerini bu sefer yazmadiniz..
Son açýklama neden icabetti.
Sagliklar
Çok haklýsýnýz,
dilerim bundan sonra küçük yatýrýmcýlarýn bilgi paylaþtýðý , hoþ muhabbet ettiði bir forum olur burasý.
Ben Net holding yatýrýmcýsý olarak kendim için büyük hayaller kurabiliyorum.
Þirket yönetiminden de gerekli ilgi alakayý her zaman görmüþümdür.
Dilerim daha güzel günler yaþarýz.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sevgili cinali,
Yýllardýr genel kurullara aralýksýz giderim ve gördüklerimi yatýrýmcýlar ile paylaþýrým.
Fakat beni suçluyan yazýlarýn yazýlmasý, þirket yönetimine söylenen hakaretler beni forumdan 1 yýldýr uzaklaþtýrdý.
Kim kaybetti peki , küçük yatýrýmcý.
Hepsi hisselerini ucuz fiyatlara kaptýrdýlar.
Son Bodrum-Milas projesi açýklamasýnýn sebebi internette asýlsýz haberlerden dolayýdýr.
Sermaye düþmanlarý belli bir kesim Aðaoðlu ve Net Holdingin üzerine oynuyorlar.
Bodrum-Milas projesi öz sermayede gözükmeyen bir varlýk olup Hande hanýmýn dediði gibi pastanýn üzerindeki bir çilek misalidir , bu proje bir gün olursa biz Net holdingçilere büyük bir bonus gelir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
hareket öncesi sessizlik...
yavaþ yavaþ senlencek insallah..
esklerin dönmesi güzel..ekimde kýbrýs güzel olur.
ytd.ytd.
Sn.dincel teþekkürler
Adam neden kalsýn adam nethol alýrken dolar 3.5 4 liraydi dolar 17 18 tl bugün nethol 13 14 olsa ne olur biþey kazandýrmadý ki adam ne küfür edicek edilecek küfür kalmadý adamlar usandý artýk nethol 50 tl olucak ki 7 8 senedir kaðýtta olan yatýrýmcý kazandým biseyler diyebilsin yani mustafa bey nethole kazandýrmýþ havasý verdirmeyin bu kadar vebal bunlarýn üzerinde allaha havale edip gitti bi çok yatýrýmcý.
Yer Ýmleri