Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
Bu hisse bende yok 815 000 lotum vardı bir zamanlar 2 yıl civarında bekledim ama hiç bir bok olmadı turizmde rekorlar kırıldığı bir yılda bile zarar yaz dd ne gelme Bi kere ne olduklarını o çed raporunda belli ettiler o günden sonra satmak en mantıklı işti bu zengin olupta hayattan uzaklaşan çip lere söyleyecek çok laf varda neyse ceza yemiyelim birde burada adamla tanıştık diye iki kelam etti diye övüp bitiremeyen tiplere ne demeli btc de param vardı onuda çektim binance ye attım hiç haketmiyorlar para yatırılmayı bide ilk aldığımda çevreme de aldırmıştım bunların hissesini
Hiç kötü söze gerek yok ben bir kere o hatayı yaptım sonuna kadar haketmişti ki çok ufak bişeydi mahkemeye vermiş onlar onu istiyo zaten.bistte nethol ayarında bir tane hisse yok dolaşan lotu yüzde 20 olup defter değerinin altında olsun dolaşımda ki payı yüzde 20 olan hisselerin çoğu defter değerinin 4 5 katı ama mart geliyo bakalım bilançoyu ve yeni dd görücez kagıdı biraz yükseltiriz yatırımcı lanet olsun kurtulalım deyip satma piskolojisine sokmaya çalışıyolar bu iş artık kazanmak veya kaybetmekten çıktı zirvede piskolojisi sağlam bir yatırımcı olarak mouse son tıklamanın verdiği yüzümde ki küstah gülümsemenin değeri paha biçilemez olucak😊yazdıklarım kendi düşüncelerim kesinlikle YTD