Saçmalýk bile komik kalýyor ne olmuþ ki bukadar zarar gösteriliyor
Saçmalýk bile komik kalýyor ne olmuþ ki bukadar zarar gösteriliyor
Güzel haberlermi gelecek %7.99..😂
kaðýt...ne kaðýt be...þunu merak ediyorum bugün itibariyle...
nereye gidebilr..fikir jimnastiði yaptým..
dolar bazý felan..fosil oldugumdan..
acaba benim gibi jimnastikci varmý..yada ben son mohikanmýyým
ytd ytd yi de yazalým..sakata gelmiyelim..![]()
bugün de özün yaz özün oyna..
kimseler yok burda da kagýtda birileri var..
mustafa kardes sen ne dersin..
var mý bi durumlar
ytd..ytd..
Yatýrýmcý ne kadar periþan edildi ise kimse yok formda. Olacaðý bu. Tipik bir patron hissesi
2011 yýlýnda Aðaoðlu ile Milas projesi yapacak diye almýþtým. Bir yýl tuttum. Nasýl bir yatýrýmcý düþmaný olduðunu anlayýp sattým. Ozaman net tura bedelli yaptý.o parayla net holü borsadan topladý. Sonra bedelli fiyatý ile son altý aylýk borsa fiyatý ortalamaaý ile net türü net hole kattý. Þeytanýn aklýna gelmez, Allah'tan korkar, . 12 yýl oldu hala milas projesi de boþ. Birde 2011 de iken dolar olarak 1990 yýlý fiyatý ile borsada iþlem görüyordu. Bu durum yine deðiþmedi, sanýrým. Borsada küçük yatýrýmcý uzun vadede yamultuluyor, tipik bir örnek. Adam birde parti kurup ülke yönetmeye aday oldu ya. Kazayla birde yönetseydi ne olurdu acaba?
1990 yýlýnda halka arz edilirken alsan ve tutsan 33 yýlda kocaman bir sýfýr. Dolar olarak yatýrdýðýný alýrsýn. 33 yýl önceki dolara enflasyon hesabý yaparsan ,mesela altýn alsan ozaman dolar olarak 10 kat getirin olurdu. Bu yatýrýmcý düþmanýnda yatýrdýðý parayý ancak almýþsýn. O yýl ankara mamak çöplüðüne yatýrým yapsan,çöp dagýný satýn alsan , kokudan giremediðin çöplük bugün doðal gaz çýkan, bu gazla ýsýnan serada hýyar yetiþen bir yer, net Holden fazla kazanýrdýn. Ya halka arzda bu adamlar turizim beldelerinde otelleri, arsalarý arz etmediler mi? Kimsenin turizmden haberi olmadýðý zamanlar, antalyanýn sahillerinin bataklýk olduðu, para etmediði zamanlar. Çöplük bile para ederken bu turizim beldeleri neden hala halka arz fiyatý yada ona yakýn iþlem görür.? Bunlar birde ülkeyi yönetmeye talip oldu ya, Allah korumuþ memleketi.
Yer Ýmleri