bilanço....
ytd
bilanço....
ytd
Varmý bir hbr beklenti.. ?
Batýk izmir demir çeliðin batýk dagi giyimin,milletin parasýný koç metalurji ve izenerji ile çarpan þirketlerin patronu MAHMUT NEDÝM KOÇ 30 milyon lot almýþ.Tahta da ondan baþka alýcý yok,çýkarýp kucaða verecek iþlem yasaðý bittiðinde.Þaraba kökledikçe mal çiziyor urfalý…
Þirket aldýðý karar doðrultusunda geri alým programýný uygulamasýný bekliyoruz. Yönetimin yatýrýmcýnýn yanýnda olduðunu umut ediyoruz,son düþüþ moral bozdu.
Grafiði incelediðimde, bugün borsa yükseliþte olmasýna raðmen grafiðine uyuyor. Daha düþüþ trendine devam. Baþýný en aþaðý %1-%2 arasý yukarý çevirince ilgilenilebilinir. Þimdi alaný üzerler. Akþam 45.600 un altýnda kapanýþ bekliyorum.
46.340 kadar baskýlayýp düþürdüler. Bugün cýlýz tepki çýkýþlar var, ama tepesine vuracaklar gibi. Bugünde ven düþüþ bekliyorum. Düþük iþlem hacmi ile düþüþler sonraki günler için deðerlendirilmeli. Bu hafta akþam kapanýþta alýnanlar sabah seansýnda 0.2TL karla satýp hareket yaratýyorlar . 45.340'nýn altýný bekliyorum.
Tahtaya ilgi var ama sanki tahta yapýcýsý çýksýn istemiyor gibi. Elinde senet olanlar borsa izlemesin.Sonra 50 yi geçirip ellerine verecekler. Hýzlý bir yükseliþ için baskýladýklarýný düþünüyorum. Bakalým 45 in altýna getirebilecekler mi
Yer Ýmleri