Originally Posted by Ayasofya 2005 Bu bizonlarin çobanı dikecem. Yav pantolondaki deliğe yorganı soksam ancak kapatıyor. Totosu yiyen matodor bizonun buynuzuna krem sürermiş, benim sözüm
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Totosu yiyen matodor bizonun buynuzuna krem sürermiş, benim sözüm Kırarık gerisin geri kulaklarına tıkarık o boynuzluları )..
Daha kanatacaz tüm ekranları.. İşimiz ç00k..
Originally Posted by ConSenSus SenSor Kırarık gerisin geri kulaklarına tıkarık o boynuzluları ).. Bizonun boynuzunda salladığı don senin ki mi bayım
Originally Posted by *Bozkurt Bizonun boynuzunda salladığı don senin ki mi bayım Birazdan kâra geçer bizim çelik shortlar.. Don gereksiz )
Originally Posted by *Bozkurt Bizonun boynuzunda salladığı don senin ki mi bayım Bozkurt çok tehlikeli adamsın akşam akşam güldürdün beni
Originally Posted by sindoma53 Bozkurt çok tehlikeli adamsın akşam akşam güldürdün beni Gülmeye bize de beklerizz.. Gülü$lerine gurBAN )
Originally Posted by ConSenSus SenSor Gülmeye bize de beklerizz.. Gülü$lerine gurBAN ) Hisset - medin - mi donun gittiğini ona gülüyorum , sen alışıksın bu piyasaya Garan yarın 9.50 demişin doğru mu gurBAN
Forum Rules
Yer İmleri