Bitcoin ilginc.
Galiba bankacilik sistemine entegre olacakti ve eft gibi gonderme geliyordu.
Onu usa red etti.
Ondan dusuyor.
Simdi
Bitcoin cakmasi etheryum cikti.
Bitcoin 1000 dolar
Etheryum 20 dolar oldu.
Ama ne halttir bilmiyorum .
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Savaþ sanatýndan bir alýntý
"Eski bir Çin öyküsüne göre, bir zamanlar bir Çin soylusu, zamanýnýn en ileri bilim adamlarýndan olarak kabul edilen üç kardeþ otacýdan en gencine, aralarýndan en üstün olanýn kim olduðunu sormuþ.
Otacý cevap vermiþ, "En büyük aðabeyim, hastalýklarýn ruhunu görüp, daha ortaya çýkmadan yok ettiði için, þöhreti evinin duvarlarýndan dýþarý çýkmaz."
"Ortanca kardeþim, hastalýklarý ortaya çýktýðý anda yok eder, bu nedenle onun þöhreti de yaþadýðý mahallenin dýþýna çýkmaz."
"Bana gelince, ben damarlarý açar, þuruplar hazýrlar, masaj yaparým. Bu nedenle þöhretim her yere yayýlýr."
"Þimdi size sorarým hangimiz en üstün?""
Türkiye de istikrarý yapýsal sorunlar bozuyor. Enflasyonu kur hareketleri daha çok etkiliyor. Para ve faiz politikalarý bu þartlarda etkili deðil.Düþük kurda üretim ithalata baðýmlý hale geldi. Þimdi yüksek kurda firmalar zora girdi.
Bir politika aracý olarak MB faiz politikasý yoktur. Bunun temel nedeni siyasi baskýlardýr.
http://esfenderkorkmaz.com/yenicag/f...ap-etkisi.html
Hastalik ortaya cikmadan onleyen bence.
Problem cikmazsa cozmezsin.
En guzel kriz yonetimi sozudur.
ethreum var, dash var, litecoin var, monero var... varoðlu var. Coin dünyasý sonsuz bir derya
Dash ben ilk gördüðümde 10 dolar falandý þimdi 70'i zorluyor. Ne halttýr, kim niye alýr en ufak fikrim yok.
Koyin iþleri tehlikeli sular.
Yine girilecekse bitcoin'e girilebilir belki. Diðerlerinin ne halt olduðu iyice belli deðil. En azýndan çakmasýna deðil de orjinaline yatýrým yapmýþ olursunuz.
Parayý sistem dýþýnda tutabiliyor olmak ve mobil olmasý büyük avantaj. Volatilite ve sahipsiz olmasý da dezavantajý. Sahipsiz olmasýný avantaj olarak görenler de var gerçi. Kiþisine göre deðiþiyor.
2003-2011 arasý lanetli zamanlarýmýzda ucuz dolarla aramalý üretenleri bitirdik, kaynaklarý betona gömdük. 2012 de bu rüzgarla 1 sene idare ettiler. 2013 te FED ile kayýþ koptu. 8 senenin bedeli 20 sene sefalet olacak. Halkýn elde ettiðini sandýðý yalancý zenginlik misli ile geri alýnacak. Bunun sorumlusu aslýnda AKAPE deðil halktýr, onlar böyle olmasýný istedi.
Bitcoin in atm si bile var.
Atina da 2 avrupada 140 adet.
Cok buyumus is.
Yer Ýmleri