Ýzmit'te AK Partili bir grup genç, Hollanda'yý protesto etmek için portakal sýkýp, suyunu içti.
Ohoo... Geç kalmýþýz, portakallarýn ýrzýna geçmiþler bile...
Yazýktýr günahtýr ama öte yandan da layýðýný bulma gerçeði vardýr. Zamanýnda, çýraklýk döneminde paranýn, dini, imaný, rengi olmaz deyu ahkam kesenler ustalýk döneminde vatan millet Sakaryacýlýða soyunmuþ görünüyor. Ýyide birde þöyle bir ata sözü var; `geçti BOR`un pazarý sür eþeði NÝÐDE`ye `. 400 kusur milyar Dolar dýþ borç yap, Cumhuriyetin yoktan var ettiði tüm milli deðerleri emperyallere peþkeþ çek, üretmeden dilencilikle geçinen yýðýnlar yarat ,ülkeni tarýmda kendine yeten ülkeler arasýndan buðdayýný ithal eden ülke durumuna getir sonra kese kaðýdý milliyetçiliði ile TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝNÝ, senin Konya ilin kadar topraða sahip ülke karþýsýnda , tarihinde deðil yapmaya aklýndan dahi geçirmeyi düþünmeyeceði hakaretlere maruz býrak. Neyse konumuza dönelim, Dolar bu düþerde çýkarda lakin bir ülke düþmeye baþlarsa onun parasýda fena halde düþer, bunu bilmek için finans master`ý falan yapmaya gerek yok.
AKP`li Esenyurt Belediye Baþkanýndan skandal sözler!
Esenyurt Belediye Baþkaný, referandum panelinde skandal sözler sarf etti. "Siz dik durun, içinizden 'hayýr' çýkartmayýn" diyen AKP'li Baþkan Necmi Kadýoðlu, "1923'te darbe yapýp Cumhuriyeti kurdular" dedi.
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...dular-1728953/
Sonra Hollanda benim bakan bacýma terbiyesizlik yaptý de .Yazýktýr bile diyemiyorum ama DOLAR diyorum o da sadece bu musallatlar baþýmýzdan gidene, þehit kanýyla sulanýp kurulmuþ cumhuriyetimize içten saldýran hainler kendi pislikleri içinde boðulana kadar .
Tabii ki siz deðilsiniz.
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya basýnýnda son olaylar sonrasý Erdoðan...
Dünya bizi böyle görüyor...
![]()
Yer Ýmleri