Keþke bu iþler "bir bilen" olarak tahmin edilebilseBöyle bir bilgi kimsede olamaz. Biz sadece teknik göstergeleri inceleyip yorum yapabiliriz. Sepete göre basit analiz diyor ki buralar ya taban olacak, veya aþaðý kýrarak 3.51'i hedefleyecek 2 ay içerisinde görecek þekilde. 3.51 sepet de kabaca 3.42 dolar/TL demek. Burayý görür demiyorum ama kýrarsa bir dahaki taban yapabileceði yer olasýlýðý orasý.
Son düzenleme : JonDowes; 21-02-2017 saat: 13:16.
Forum kurallarý 'ný okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularýnda fanatizm,
2. Ýdeolojik tartýþma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapýþtýrýp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse baþlýklarýnda hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazýlarý alýntýlamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Alýntý Originally Posted by british Yazýyý Oku
Eski foruma da yazmýþtým.
Ýsrail'de yaþanmýþ olay :
Önce paradan 6 sýfýr atýldý ...
Sonra , halkýn bankadaki döviz mevduatý belli bir kurdan yerel paraya çevrildi .
Devamýnda devalüasyon yapýldý ....
yastýk altýnda tutanlar köþe olmuþ desene, biz de mi öyle yapsak acaba?bence..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
ikili dip olmuþ olabilir mi ne dersiniz? bence..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Twitter'deki yabancý dosttan bir yeni analiz ve grafik...
Müjdeli bence...
![]()
Yer Ýmleri