Ülkeye güzel güzel para girsin biraz.![]()
Ülkeye güzel güzel para girsin biraz.![]()
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
3.40
3.20 falan da vardi ?
Insanlara yalan soylemek.
Yanlis yonlendirmek.
Alin terlerini.
Cocuklarinin rizkini calmak.
Normal artik.
Kandiranlarin zaten seviyesi belli.
Kananlara da aciyamiyorum artik.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50 kuruþ var ne diyon?
Son düzenleme : Happy; 18-04-2017 saat: 10:16.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Ýllana bende baþ danýþman olacam diyorsun yani
Bak o iþin masrafý çok hergün bir kutu jöle bitirmen lazým, yarýsýný kafaya sürmen kalanýný da yemen lazým ki beyin terki diyar eylesin ve devlet kanallarýnda kafasý kopmuþ ördek gibi boþ boþ výyaklayabil...
Zor iþ yani ona göre![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
dolarda bu akþamki kapanýþ önemli. paskalya bitti yurt dýþýndan ne geliyor görmek lazým.![]()
Yer Ýmleri