Buralarda oyalayýp millete yükleyip çok can yakacaklar gibi..
Bence dolar düþecek hemde sert..
Lakin tek düþündüðüm konu ülkedeki ekonomik bunalým, dolarýn yonunu yukarý kýrabilir son hýz gelen kiriz![]()
Buralarda oyalayýp millete yükleyip çok can yakacaklar gibi..
Bence dolar düþecek hemde sert..
Lakin tek düþündüðüm konu ülkedeki ekonomik bunalým, dolarýn yonunu yukarý kýrabilir son hýz gelen kiriz![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
3,60 üzeri bir kapanýþ bekliyorum
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
BÝST'de kýsalar bugün de harçlýk verdi bana...
Ama kapamayý düþünmüyorum þimdilik.
piyasalar belli baþlý çevre ekonomi paralarýna zaman zaman agresif biçimde saldýrýr, saldýrdý.. mesela rus rublesine saldýrdý, kuru az zamanda %150 devalüe etti, ki rus ekonomisi cari fazla veren, çok düþük borçluluða sahip, devasa döviz rezervlerine sahip bir ekonomi.. brezilya real'ine de saldýrdý, siyasi skandallar, baþkanýn düþürülmesi vs eþliðinde (bizdekine benzer hikaye)
saldýrý modu bir zirveyi gördükten sonra terse dönmüþ, mesela dolar/ruble 14 ay önceki zirvesinden bu yana %32 düþmüþ.. dolar/real kuru ise bir yýl önceki zirvesinden beri %27 gerilemiþ.. özellikle real'in patterni lira'ya çok benziyor.. bizde hareket henüz zirveden %8 düþüþ þeklinde.. daha gidecek çooook yolumuz var
![]()
Yer Ýmleri