Hiç ekmek çalan ile ayakkabý kutularý dolusu para çalanlar bir olur mu?
Maradona 'nýn yaptýðý ile hamza 'nin yaptýðý mukayese edilmesi benim gözümde budur.
SM-J410F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç ekmek çalan ile ayakkabý kutularý dolusu para çalanlar bir olur mu?
Maradona 'nýn yaptýðý ile hamza 'nin yaptýðý mukayese edilmesi benim gözümde budur.
SM-J410F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Goldman Sachs, Türk Lirasý için tahminlerini ikinci kez yukarý yönlü revize etti. Ancak TCMB'nin rezervleri yeniden inþa etme planlarýnýn kurdaki kazanýmlarýn zamana yayýlmasýna yol açabileceðine iþaret etti
ABD Dolarý/Türk Lirasý paritesi için 3, 6 ve 12 aylýk tahminlerini daha önce 7,75, 8,00 ve 9,00 olarak açýklamýþ olan Goldman Sachs bu tahminlerini 7,50, 7,75 ve 8,00 olarak güncellendi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakaný: Bugün tespit edilen 3.546 yeni hastamýz var. Aðýr hasta ve aktif vaka sayýmýz düþmeye devam ediyor. Tedbir ve kýsýtlamalar netice veriyor. Daha belirgin neticeler alacaðýmýza inanýyoruz. Bunu birlikte baþarabiliriz. Birlikte mücadele virüsten daha güçlüdür
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
USD yatýrýmcýlarý...Daha doðrusu USD nin yatýrým olduðu bakýþ açýsýnda ki paydaþlar...
Çözülme noktasýna kadar devam...Sizler bize lazýmsýnýz, birileri taþýmalý.
Saygýlar bol kazançlar
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Yer Ýmleri