O link üstteki mesajda da var. Dikkatli bak. Kolaylýk olsun diye ekledim. bu biiir.
kendi yorumum da var evet. burasý bin mesajdýr yorumdan geçilmiyor, ben bir eklemiþim çok mu. yapamaz mýyým, ikiii
acýmadýki lafý sana ait, senin niyet okuman, lafýný siltirtme. üüüç ü beþi boþ ver.
benim vaktim kýymetli geyikle kaybedecek zamaným yok, hadi sana iyi sanallar
bir amerikan vatandasý muzun kilosunu 5 liraya yiyor. Bir Türk vatandasý 20 tl yiyor. ikiside dolarla alýyor aradaki fark kimin cebine giriyor.
Haftasonu ses tonunu yükselten Londra hükümeti, herhangi bir anlaþma yapýlmamasý durumunda, "Kraliyet Donanmasý'na ait 4 geminin balýkçýlýk alanlarýný olasý bir saldýrýdan korumaya hazýr olduðunu" bildirdi. Daily Mail, hükümeti Fransýz balýkçýlara karþý "silah donanýmlý gemi göndermeye" çaðýrdý. Eski asker ve parlamento savunma komitesi baþkaný muhafazakar milletvekili Tobias Ellwood, bu hareketin "sorumsuz" olduðunu ve "Zaten bunalmýþ donanmamýzý bir NATO müttefikinin balýkçý teknelerine karþý görevlendiriyoruz. Düþmanlarýmýz buna çok sevinirdi" diyerek kararý eleþtirdi.
https://www.amerikaninsesi.com/a/bre...i/5700134.html
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Market manavcýsýnýn Dole muzu Chiquita muzu diye satma cabasý durumu..muz mafyasýna savaþ aþtým cankaya semtýnde bulunan markette chiguita var altýndagda yok çalýsan orasý cankaya dýyor iyide fiyatlarý ayný..kalitesi kotu urunu ayný fýyattan kakalýyorsun bana...konusmalar bu þekilde manavcý calýsanla
sýmdý chiquita neden yok býr bakayým dedým ýnternette konkordato ilan etmiþ vay anasýna...muzcu bile batmýs
Bu devirde iþini kaliteli yapmayacan demek
Yer Ýmleri