
Originally Posted by
value
Yýllar önce, ben 4-5 yaþlarýndayken babam; "biriktirdiðimiz parayý bankaya yatýrdým" dediðinde bir para oteli hayal ederdim. Yani paramýzý bankacýlar orada konuk ediyor, yatýrýyor biz istediðimiz zaman oradaki yataðýndan kaldýrýp bize veriyorlar diye düþünürdüm.
Yýllar sonra ben de bankacý ve borsacý oldum bankalarýn para kazanmak zorunda olan para ticareti yapýlan yerler olduðunu anladým.
Þimdi ellili yaþlarýn sonuna geldim hala pek çok arkadaþým yatýrýlan paranýn bankada bulunduðu veya bulunmasý gerektiðini düþünüyor.
Yine pek çok arkadaþým asgari ücretin fazlasýyla artýrýlmasýnýn çalýþanlarýn refahýný arttýracaðýný düþünüyor.
Yapacak bir þey yok.
Nasýl yâni, bankalar bedava personel çalýþtýrýlan, kira ve reklam giderleri olmayan, hayrýna paramýzý saklayan hayýr kurumlarý deðilmiydi?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri