Evet ben de onu farkettim,arkadaþ uyarýyor ama bizimkiler laftan anlayacak týynette deðiller ki.Yahu dolardan bahsetmiyeceksen yazma iþte ,forumu meþgul etme diye kaç kere yazdý,ben þahidim.Bir iki grafik koy ,analiz yap arkadaþ boþa mý giriyor siteye mecbur mu yok o yok bu bir sürü þeyi okumaya,zamaný deðerli ,sizle mi þeetsin zamanýný,ama biz malum boþ beleþ tipler olduðumuzdan dinlemiyoruz ki,nato kafa nato þey bizde,haklý tabi.
Ýlginç iþler olmaya baþladý.Asgari ücrete yüksek zam,köprü,otoyol ücretlerine yüksek zam,elektriðe doðalgaza zam.Kafa karýþtýrýcý iþler.Asgari ücrete zam olmasa Imf recetesi gibi uygulamalar.Ama geneline bakýnca enflasyonu yükselten olaylar.Normal þartlarda bu durumda döviz yukarý gider.Ama enflasyon yükselirse faizde yükselir endiþesi var.Herþey karýþtý en azýndan bende.
Dolar jüpiterin etkisine girdi. Uranüsle, venüs güneþe göre farklý konumlandýðý için, iþ hayatýnda olumlu geliþmeler bekleniyor. Aþk hayatýnda sizi üzecek geliþmeler olabilir. Uzaklardan bir yerden para gelme olasýlýðý yüksek aman dikkat.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri