-
Logaritmik bakınca pek bir havalı da, lineer bakınca bu ney?
Bomba var odada, kesin patlayacak, önce odanın dışına, sonra binanın dışına, sonra mümkünse sokağa, açık bir alana. TESLA, AMAZON, MİCROSOFT...la nereye kadar?
Altın artınca artmış mı oluyor, yoksa aslında altın sadece değerini mi koruyor...bunu çözemedim, belki de tüm bunların dışında farklı bir anlamı var, özgür, reel. Kıstas ne enflasyon mu, altın mı, üretim gücü mü, baz ne? Belki de her şey küresel oligarkların savaşından ibaret. Kimbilir. Anlarız yakında.
-
Bir şaka gibi ilginç haber daha:
Capital Economics dolar/TL'nin yıl sonunda 7,0 TL düzeyine gerilemesini bekliyor .
https://www.finansgundem.com/haber/b...t-etti/1542409
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-
bu bebe şimdi bizim piyasayı neresiyle takip ediyorda 7.50de kalacak demiş.
donunu alırlar senin...
-

Originally Posted by
fan
bu bebe şimdi bizim piyasayı neresiyle takip ediyorda 7.50de kalacak demiş.
donunu alırlar senin...
Valla o bebeleri küçümsememek lazım.Bence o bebe 8.4 dan doları çakıp garanti almış olabilir,şimdi garanti çakıp parasını dolara çevirip çıkmak için fırsat bekliyorsa ne desin elbet 7.5 de olur der 6 da der 5 de.Önemli olan ne yaptığı,acaba nasıl pozisyon aldı.Kim kimin donunu alıyor o zaman ancak anlaşılır,benim gördüğüm son giren korsan para baya bir vurgun yaptı,eli kulağındadır gavur yakında çakar borsaya alır dolarını gider,bizde bu neydi der otururuz aşağı.
-
Yahu maşallah son günlerde gavurlar bize dolar düşecek yazan bedava raporlar yetiştireceğiz diye yedi yirmidört çalışıyor.Yahu bizim memlekette hangi devaulasyon öncesi gavur bizi uyardı.Bunlar bizim mit gibidir darbenin olacağını bir başbakana söylemezler.Allah rahmet eylesin demirel in lafıydı,malum baya iktidardan gitti geldi.
-

Originally Posted by
hkm
Valla o bebeleri küçümsememek lazım.Bence o bebe 8.4 dan doları çakıp garanti almış olabilir,şimdi garanti çakıp parasını dolara çevirip çıkmak için fırsat bekliyorsa ne desin elbet 7.5 de olur der 6 da der 5 de.Önemli olan ne yaptığı,acaba nasıl pozisyon aldı.Kim kimin donunu alıyor o zaman ancak anlaşılır,benim gördüğüm son giren korsan para baya bir vurgun yaptı,eli kulağındadır gavur yakında çakar borsaya alır dolarını gider,bizde bu neydi der otururuz aşağı.
8.40 kaymadığını bunlara yedirirler mi? onu başkası yedi...
-
Deutsche, TCMB'den ilk çeyrekte 100 baz puan faiz artışı bekliyor
bi 100 daha bi 100 daha.
bizimkiler ne zaman indirmeye başlasak acabanın planlarını yapmıyorsalar....
-

Originally Posted by
fan
8.40 kaymadığını bunlara yedirirler mi? onu başkası yedi...
O da doğru asıl kaymağı yememiştir de kimbilir belki de yancıdır,gavurların kulağı deliktir,gelin yağma var denmiştir.Malum bizim tüm planlar konuşmalar yazışmalar adamların önüne rapor olarak gidiyordur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri