Haaa... O özür dilesinler dediði iddia edilen herifte, o yaþta hala niye çöp karýþtýrdýðýný bir düþünsün!
Son düzenleme : reha kaya; 15-01-2021 saat: 14:49.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
https://twitter.com/ProfDemirtas/sta...18464119980034
Hürriyet'te yer alan habere göre, raporda incelemeye alýnan yerlerden biri yönetim binasý içine yapýlan 'Osmanlý odasý' adý verilen oda oldu. 104 metrekarelik oda rapora göre bir müze olarak düzenlenmiþ. Oda ziyaretçilere açýk deðil. Oda için yapýlan toplam harcama 1 milyon 459 bin 839 TL. Odada tablolar, el yazmalarý, kýlýçlar ve antika sanat eserleri sergileniyor. Tanesi 2 bin 900 TL olan II. Abdulhamit tuðralý 8 fincan ve çerezlik için ödenen para 23 bin 200 TL. Antika bir obje için 5 bin TL ödenirken, bir bileklik için ödenen para ise 7 bin 500 TL. 4 bin TL deðerindeki II. Abdulhamit tuðralý zemzemlik gülabdan ise odada bulunan ürünler arasýnda yer aldý. Müfettiþler, söz konusu odaya yapýlan harcama için "OSB'nin kuruluþ amacýna aykýrý" deðerlendirmesinde bulundu.
https://www.haberler.com/tahir-nursa...868181-haberi/
Ýtibardan tasarruf olmaz denirse, milletin ayarlarý bozulur tabi, belki de zaten ayarlar bozuk da bahane arýyor sanki herkes.
Asýl merak ettiðim, Hz. Peygamber/Hz. Mesih gökten inse, ona da 'paranýn satýn aldýðý itibar' gösterilse ne der acaba? Kürekle vurur herhalde bu lafý söyleyenin aðzýnýn üstüne.
Bir din, veya bir eðitim bütünü, ahlak getirmiyorsa ne anlamý var? Her þey bireysel/toplumsal ahlakla ilgili deðil miydi? Ya da her þey aslýnda, 'mührü' ele geçirmekle ilgili, hep öyleydi, hep öyle kalacak. Mesela bunlar, yemeselerdi, Hz.Peygamber gibi/Yunus gibi/Diyojen gibi kalsalardý, -tüm bu imkanlara raðmen, kafam gerçekten karýþýrdý, atomik bazdaki karþýtlýðým önce moleküler baza, sonra hücre bazýna kademe kademe düþerdi. Allahtan kafamýn karýþmasýna yol açamadýlar, yanýltmadýlar beni.
Kýllanan geyik titretmesinden sonra...iç siyasette hava ýsýndý gene, bir þeyhler oluyor, bir de erken seçim gelirse kestir piyasa nasýl tepki verir, kestirebilirsen..
GARAN, TUPRS la baþladýk, öyle de devam edeceðiz galiba...bir aylýk yatay düzeltme zamaný, öncesi sert düþüþ ikinci bacaðý daha yukarýdan olacak bir düzeltme..
Yer Ýmleri