MB.bence bu ay pas geçer diye düþünüyorum. Ortalýkta 100-150 baz puan diye artýrma yönünde bir düþünce var ama zor yapmazlar. Düþürmesi hiç olmaz reis geçen kýzmýþtý.![]()
MB.bence bu ay pas geçer diye düþünüyorum. Ortalýkta 100-150 baz puan diye artýrma yönünde bir düþünce var ama zor yapmazlar. Düþürmesi hiç olmaz reis geçen kýzmýþtý.![]()
Bu yabancýlarýn hepsi dolarýn düþmesini bekliyormuþ, 7 altýný bekleyenler de var...
https://www.bloomberght.com/6-kurumd...ahmini-2272760
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Vedat Özdan
@VedatOzdan
Fransa’da Essity adlý bir hijyen þirketi, fabrika iþçilerine sosyal mesafe kuralý ihlal edildiðinde ucundaki alarm zili çalan boyun ipi takmýþ!
https://twitter.com/VedatOzdan/statu...70208410652672
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Vedat Özdan
@VedatOzdan
Almanya’da Bavyera eyaletinin Garmisch—Partenkirschen kayak beldesinde bir hastahanede 35 hastada yeni (bilinmeyen) bir Covid varyantý bulunmuþ!
Yeni varyant Britanya ve Güney Afrika’da görülenlerden farklýymýþ.
Kapanmalar artabilir!
(Cnbc)
https://twitter.com/VedatOzdan/statu...63743759245314
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Önder Þeren
@onderseren
·
2h
Nasa'dan Türkiye'ye kuraklýk uyarýsý yapýlmýþ. Yeraltý sularý ortalama seviyenin altýndaymýþ, mahsül üretimi tehlikeye girebilirmiþ. Bu durum coronadan beter olur ya. Hiçbir uzman da çýkýp tavsiye vermiyor, baþka konu olsa günde 10 kanala çýkarlar
https://twitter.com/search?q=%22NASA...ertical=trends
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Evet herkes gibi bende düþüþ bekliyorum. Kýymetli damat sayesinde 0,60 faizli ( bedava olursa ayýp olur diye ) konut kredisi ile alýnan konutlarýn ödemesi baþlayacak. Akýllý olanlar ne yaptý ; bacanaktan, dayýdan , yeðenden el deðiþtiren konutlara alýnan tatlý kredi ile 6,85 / 7,40 arasýndan dolarlar alýndý. Bu arada konutlar %40 zamlandý. Dolar 8,50 ye gidince dolar baþýna 1 lira kazanç yazýldý. Sonra hooop 17 - 18 den faize yatýrýldý. Yani para en az %70 prim yaptýrýldý. Þimdi hiç cepten para çýkmadan konut kredileri ödenecek. Konut ana parasý kazanç yazýlacak.
haliyle dolar düþmeli ki, yabancýlara verilen güven boþa çýkmasýn. Bizde arada 3-5 nasiplenelim. Þimdi faizden yapýlan kazançla bile 7 liradan alýnacak dolarlar 6 ay içinde bunlara bir de otomobil parasý kazandýrýrsa hiç þaþmamalý. Nasýl akýl ama !!
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Böyle yatýrýmda olmaz, tavsiye de olmaz. Kedi her zaman keþ yemez.
Yer Ýmleri