-
Damat bak bu konuda hakkını yiyemem,gavurun baya canını yakmıştı.Şimdi 130 milyarı ucuzdan sattı falan demeyin tamam o konu yanlıştı,ben son hareketleri ve bu swap vs ayakoyunlarında gavura bedava para kazandırmama kısmında haklı diyorum.Biz dolara bakmıyoruz derken haklıydı da ömrü vefa etmedi.Aslında bizde olacak olan artık olsun bu yüksek faiz düşük dolar işi bitsin demek istemişti.
-

Originally Posted by
Mykskstar
Merkez bankasının yabancılarla böyle swap amtlaşması var mı bilmiyorum özür dilerim amerikalı bankalarla
Var elbette son gelen para bu şekilde,hatta uzun süredir böyle,bizim rezervler ondan o kadar eksi.
-

Originally Posted by
Achiles
Bu düzey bulaş hızını kırmaya yeter denilecek, denmeli..hesap kitap, istatistik..
aşı işinin sonu patates olur. ;)
short squeze e devam yeni trend
-

Originally Posted by
hkm
Var elbette son gelen para bu şekilde,hatta uzun süredir böyle,bizim rezervlerden ondan o kadar eksi.
Ben rezervleri ekside tek kuruş rezervi yok diye biliyorum deniz 43 hocanın paylaşımlarından.. Demek ki yanlış biliyomuşum.. Özür dilerim
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
aşı işinin sonu patates olur. ;)
short squeze e devam yeni trend

Yılmaz damdan düştü gibi oldu. 
-

Originally Posted by
Mykskstar
Ben rezervleri ekside tek kuruş rezervi yok diye biliyorum deniz 43 hocanın paylaşımlarından.. Demek ki yanlış biliyomuşum.. Özür dilerim
Elbet rezervler ekside ama donuma kadar satar bir şekilde öderim diyoruz bir yerde,e adamlar da senin kalan üç beş malını alır,ya da acaip bir enflasyonla fakirleşir gelecek yıllarımızı satar çalışır çalışır öderiz merkezin eksi bilmem kaç milyar dolar rezervini.Benim canımı sıkan yeni merkez bankası yönetimi de aynı ,eski hamam eski tas, hala dolar falan topladığı yok ,hala olmayan dolarları satıp doları baskılama peşinde.Biz artık matematiğin olmadığı bir ülkedeyiz.
-

Originally Posted by
hkm
Elbet rezervler ekside ama donuma kadar satar bir şekilde öderim diyoruz bir yerde,e adamlar da senin kalan üç beş malını alır,ya da acaip bir enflasyonla fakirleşir gelecek yıllarımızı satar çalışır çalışır öderiz merkezin eksi bilmem kaç milyar dolar rezervini.Benim canımı sıkan yeni merkez bankası yönetimi de aynı ,eski hamam eski tas, hala dolar falan topladığı yok ,hala olmayan dolarları satıp doları baskılama peşinde.Biz artık matematiğin olmadığı bir ülkedeyiz.
Yani şu an mb dolarda açık poz taşıyor diyebiliriz.. Peki swap anlşmalarının süresi ile ilgili bilgi var mı?
-

Originally Posted by
Mykskstar
Yani şu an mb dolarda açık poz taşıyor diyebiliriz.. Peki swap anlşmalarının süresi ile ilgili bilgi var mı?
Aynen öyle.Elbet tek bir anlaşma yok,parti parti ödeyeceğiz dolarları geri,artık allah sonumuzu hayır etsin ,neyimizle ödeyeceksek.Hayır bunları ödeme işinden ben geçtim,turizm işi patlarsa bu yıl da dünyanın cari açığını veririz.Petrolde geçen yıl ki gibi değil enerjiden de dünyanın açığı var bu yıl,tam kusursuz fırtına.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri