Dolar bu seviyelerden alýnýr mý?
aracý kurum biraz daha bekle dedi,ne yapmalýyým?
elimde biraz var zarar yazdý.
Dolar bu seviyelerden alýnýr mý?
aracý kurum biraz daha bekle dedi,ne yapmalýyým?
elimde biraz var zarar yazdý.
Neyse maç devam ediyor,baya da heyecanlý seyre devam edelim bakalým neler olacak.Son altý aydýr dolar ve altýn kýsmýnda terste kaldýðýmýz kesin,ama realite bu deðil.1993 te de ortalýk gayet iyiydi sonra 1994 geldi,isteyen o zamanki dolar grafiklerine falan bakabilir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Sn ressam ben dolarýn deðerine inanmýyorum,amerika bu kadar dolar basarken dolar artamaz,o yüzden aðýrlýklý yatýrýmým altýn gümüþ platin.Dolar çöp ama TL o kadar deðersizleþtiriliyor ki çirkinler yarýþmasýnda görece dolar güzel kalýyor.Dolar TL paritesinde bizim memlekette TL asla galip gelemez,çünkü sistem öyle kurulmuþtur.Arada devaulasyonlar þarttýr,þu ara da onlardan birinin arefesindeyiz,elbet bir çýkýþ sonrasý gene yukarlarda bir yerde denge kurulur.Ama 7.20 ler 8 ler falan dolar için manasýz,denge çok daha yukarda bir yerde kurulur yakýnda,neyse bunlar hep tahmin tabi.
Sizin düþüncelerinize ben çok deðer veriyorum,çok yararlanýyorum.Haklý çýkmak konusuna gelince elbet realitede siz haklý çýktýnýz.Sanýrým dolar 7.65 falandý ben satarým dediniz sattýnýz,yaptýðýnýz hareket sizi haklý çýkardý.Ben elbette haksýz çýktým o ayrý konu sayýn ressam.
adamlar açýkca yerliyi silkelemeye çalýþýyor.
Yer Ýmleri