Brent Petrol 62.43 USD.
Brent Petrol 62.43 USD.
Looner Hocam,
GRN.V up-grated to TSX from Vancuver stock exchange.
Bu, Kanada'da cok prestijli bir asama sayiliyor.
Dedem 90 yaþýnda aþýsý evde vuruldu 3 hafta oldu.
Babam 67, ona mesaj geldi ( risk grubunda kalp var ) hastanede olacak. Saðlýk ocaðý hastaneye yönlendirdi edevlette de risk grubunda olduðunuz için hastaneye gidin yazýyor. Ama babamdan büyük akrabalar var onlara henüz gelmedi sanýrým risk grubu olan 65+ ya geldi.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada,belirlenen sürede baþvuru yapýlmamasý,randevu sisteminin oldukça karýþýk olmasý gibi unsurlarda söz konusu,benim çevremdeki son durum;haným;saðlýkçý 2. doz oldu,hanýmýn dedesi;87 yaþ geçen hafta ilk doz oldu,kayýn peder-kayýn valide;66 yaþ bugün aþý oluyor,babam 75 yaþ ;geçen hafta oldu,annem 69 yaþ önümüzdeki haftaya 182 üzerinden randevu alabildik,eðer e-devlet þifresi olsaydý muhtemel bu hafta olabilirdi,tekrar söylüyorum,özellikle e-devlet üzerinden gerekli adýmlarý takip ederek randevu almak çok zor, eðer yanýnda bu iþlerden anlayan biri yoksa 65 yaþ üstü 10 vatandaþýn en az 7 si randevu falan alamaz...
Edit:biz küçük bir ilçedeyiz burada iþler daha hýzlý ilerliyor olabilir...
Son düzenleme : watcher46; 13-02-2021 saat: 11:29.
Dedeniz icin 2. aþý bilgisi geldi mi..ne zaman olacak belli mi...
Benim komsuma birinci asiyi evde yaptilar...ikinci icin randevu alin demisler...50 defa 182 yi aradim "randevu olusturamiyoruz sonra arayin " diyorlar...
Ikinci asý zamani da geldi... ne yapacagiz bilmiyorum...SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
tepeden bu kadar düzeltme yemiþ mala bir boy daha gider demek için pozda olmak gerek sanýrým.
Yer Ýmleri