Ýsimleri mi karýþtýrdýn birader
Alkollü deðilim þuanda da geçen emlak bölümünde de yazmislardi þimdi de görünce isimler karýþtý her halde kwndi topigine yazan yok saða sola yazan görünce iþkillendim biraz sorry::)))
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
O tabloyu baz alýrsak öyle tabi.
Tabloyu hazýrlayan kiþi gitmiþ millattan önceden baþlatmýþ.![]()
2005 ocak ayýndan baþlarsak hesaplamaya TL faizi % 408, dolar ise % 501 kazandýrmýþ.
2010 ocak ayýndan baþlarsak hesaplamaya TL faizi % 99, dolar ise % 390 kazandýrmýþ.
2015 ocak ayýndan baþlarsak hesaplamaya TL faizi % 35, dolar ise % 215 kazandýrmýþ.
Nasýl görmek isterseniz öyle görürsünüz.
Hangi noktayý baz aldýðýnýza baðlý her þey.
Bu arada tablo için teþekkürler. Güzel bir veri kaynaðý.
Tabloyu gören dolarýna daha sýký sarýlacaktýr eminim.![]()
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Öncelikle çok teþekkür ederim. Tam olarak burada yazýlanlarda bunlar. aðustos 2018 den hesaplayacak olsak dolar bilmem kaç zararda tl belki %40 karda olacaktý.
Tüm bu baþlangýç noktalarýný düþünürsek buranýn ana fikri olan hiçbir yatýrý aracý sonsuza kadar yükselmez, hiçbiride sonsuza kadar düþmez. hiçbirine aþýk olmamak gerekir düsturuna ulaþýrýz ki son günlerde yerden yere vurmaya çalýþtýðýnýz kiþi ve bu baþlýkta tam olarak bu yazýlýyor. Hiç bir yatýrým aracýna aþýk olmayýn.
tabloyu gören dolarýna daha sýký sarýlacaktýr demiþsiniz. yinede söyleyeyim günah benden gitsin.
hiç bir yatýrým aracýna aþýk olmayýn..
son olarak mr. milyonerin emeðine saygý için isteyenler tamamýný okuyabilir.
https://www.mrmilyoner.net/uzun-vade...i-mi-dolar-mi/
ekgyo'da bir miktar pozum var biraz erken girmiþ oldum
(%90 alarko, %? ekgyo 1,50 maliyet , %?NUH, %? MNDRS 0,55 kuruþ maliyet bugün 0,92 kuruþ, %? diðer ývýr zývýr)
ayrýca "ismi lâzým deðil" tanýdýðým ayaðý uðursuzbiri ekgyo'da poz almýþ
... o uðursuz satarsa gideceðine inanýyorum...
![]()
Yer Ýmleri