Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Sümer tanrýlarý baþka dünyadan altýn arama sebebi ile buraya gelmiþler. -Ýlk gelen biraz kendini gösterebilmek için / inat / analiz hepsi bir yerde -
Amaç atmosfer tabakalarýný tamir etmek için.
Bunu toplatabilmek için dünyadaki birçok hayvan ile DNA sentez yapmýþlar biri baþarýlý olmuþ.
Kýsaca bu.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Ben hep 82 binden döneceðini yazdým... ama 82 bine gelince acaba dedim 70binlere yolculuk mu var? 70 binlere gitseydi sasirmayacaktim açýkçasý çünkü dünyada ilk defa böyle bir þey oluyordu. Bizim bist bu Corona olsada olmasada 82k ya gelecekti. Corona 70k ya indiricekmiydi o meseleyi bence olmadi.? Ben þu sýralar ABD borsasini çok yakýndan takip ediyorum orasý eksideyse bizde eksideyiz. Orasý yukarda ise bizde yukardayiz bence þok atlatildi. Borsa bilancoyu fiyatlamasi zaten içersinde thyao nün zarar aciklamayacagini düþünen var mý ? Ben ABD ye bakýyorum kýsacasý bence þu gidiþle BIST yukarý doðru dondu. ABD burada arkadaþlarýnda dediði gibi darp hane sýcaktan yanana kadar para pasacak. Bu çok olumlu faizlerde düþer. Ama þunu bilin eðer ki ABDnin piyasaya para sürmesi gundemde olmasaydý dolar þu an Türkiye'de 9 TL idi..
ikna edilmiþlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çýkýlýr.
Sn.Egeduk....
Burada size kabalýk olmasýn diye sorunuza cevap yazmak istedim.. Bundan sonra malum "DOLARDA YÜKSELÝÞ KAÇINILMAZ" baþlýðýnda yazmayacaðýmý söylemiþtim. Ve 2018 Aðustos ayýndan beri yazmadým da...
Hisse.nette , kendime bir baþlýk açtým... Makro Ekonomi bölümünde Türkiye Ekonomisi, Faiz ve USD diye.. Oraya da TROL ler geldi sürekli tweet yapýþtýrýp baþlýðýmý BLOKE ettiler..
Yönetime malum þahsý þikayet ettim, herhangi bir yaptýrým uygulanmadý... Bilakis, bana ait olan video sayfalarýmý bir daha buraya yapýþtýrmamam konusunda ikaz edildim.
Ben de kabul ettim. Kabul etmek ne demek ne videosu bir daha hiç yazý yazmam olur biter diye...
Sn.Egeduk size kabalýk olmasýn diye cevap yazdým. Maalesef burada çok ama çok tuhaf bir kitle var. Muhattap olmasý da çok zor ve yýpratýcý... Ben bu sene USD ýn tepe noktasý maksimum 6,5 6,60 olur ortalamasý 6,20 olur demiþitm. Ama o zaman CORONA yok idi. CORONA yý kim tahmin edebilirdi ki...
Allah þifa versin diyerek...
Týpký DOLARDA YÜKSELÝÞ KAÇINILMAZ baþlýðýnda olduðu gibi HÝSSE.NET e bu son mesajýmdýr...
Bu vakitten sonra bir daha asla HÝSSE.NET e yazý yazmayacaðým...
Yazarsam gayri bu mesajý da yapýþtýrýp beni utandýrabilirler...
Beni seven fikirlerimi öðrenmek isteyenler kendi video kanalýma üye olabilir...
Birilerini kýrdým ise kusuruma bakmayýnýz.. Hakkýnýzý helal ediniz...
Benden yana helal olsun....
Allahaýsmarladýk.....
Sn selka,
Güzel fikirleriniz, güzel analizleriniz olabilir.
Eyvallah.
Naçizane, iki hatanýzý yazayým.
1. Yotube kanalý açýp, video yapýp, üye toplamak veya izleyici çekmek için hisse.net platformunu kullanmanýz, üstüne üstlük videolarýnýzý ayný anda 4-5 topikte birden lanse etmeniz, imzanýza yazmanýz bir forumcu için etik deðildir.
2. Siz henüz analist olamamýþsýnýz, analiz manaliz yapýp birilerine izleterek de kimsenin günahýna girmeyin. Çünkü, bir analist "yanýlmýþým/yanýldým" diyemiyor da, bahaneyi coronaya moronaya atýyorsa, henüz analist olamamýþtýr.
Naçizane tespitlerim ve eleþtirilerim tamamen yapýcýdýr, yapýcý gözle bakýn lütfen.
Güle güle.
Yer Ýmleri