SORU
Hedef maðma....!
Dese birileri...
Meselâ
17 TL'ye düþmesi ihtimalinde yastýk altý altýn ve dövizler panikle ortaya çýkabilir mi?
SORU
Hedef maðma....!
Dese birileri...
Meselâ
17 TL'ye düþmesi ihtimalinde yastýk altý altýn ve dövizler panikle ortaya çýkabilir mi?
benim anladýðým asgari ücrete günlük 15 cent zam yapýlmýþ ya da 0,15 dolar..
Bende dolar düþtü diye girdim. Meðer asgari ücret dolar karþýlýðý düþmüþ.
O zaten hep düþüyordu. Bi ocakta yükselmiþti. Eskiye dönmüþ
Daha düþeri var 369 a tamamlanýr yýl sonunda
bir halt olacaðý yok.
K.çarþý dövizci esnafý , ve tl mevduaatnda yaklananlar için amcam formülü açýklýyor...
Dolarýn düþürülmesi için telepati yoluyla evrene enerji gönderen vatandaþ: ''Kýþ kýþ dolar, düþ düþ dolar, in dolar in"
Sokak röportajýnda bir vatandaþ dolarýn günden güne artýþýnýn düþmesi için yeni bir yol önererek, evrene telepati yoluyla enerji gönderilmesini . ''Dolarýn düþürülmesi ile ilgili bir araþtýrmam var. Evrene enerji göndereceðiz'' dedi.
Sokak röportajýnda bir vatandaþ dolarýn 1 haftaya kadar düþmesi için kameraya dönerek telepati yoluyla evrene enerji gönderdi.
''Dolarýn düþürülmesi ile ilgili bir araþtýrmam var. Evrene enerji göndereceðiz. Evrene iyi enerji gönderirsek telepati yoluyla dolarý bir haftaya kadar düþüreceðimize inanýyorum. Söz bir enerjidir. Bizlerde enerjilerimizi birleþtireceðiz. Ýzleyenler benimle beraber tekrarlasýnlar. Enerji enerji hoþ geldin enerji, kýþ kýþ dolar, düþ düþ dolar, in dolar in, enerji enerji güle güle git enerji git. Biraz böyle insanlara espri gibi gelebilir ama biraz araþtýrýyorum Japon bilim adamlarý bu enerji ile ilgili çalýþmalarý da var. Benimle birlikte izleyenler tekrarlasýn. Bir hafta sonra kýsmet olursa tekrar görüþelim'' dedi.
https://t24.com.tr/video/dolarin-dus...dolar-in,54700
Ocak/Aðustos döngüsünü boþ geçirdik desem yalan olmaz. Butik bir iki firma hariç pas geçtik.
Usd de 28, brent te 88, ons da 1900, xu100 de (kýsa vadede) 7250 dikkat edilecek rakamlar. Sadece az miktarda ons long pozumuz olduðu için pek de önemsemiyoruz açýkçasý (ons 1900 ler altýna salarsa hem toparlanmasý uzun sürer hem de marj oluþur).
XU100 ün deniz gören taraflarý da, ara katlarý da çok belirgin, çizdikleri resmi kimseden saklamýyorlar bu defa.
Reel piyasanýn sözde deðil özde de duraksayacaðýný düþünüyoruz.
Brent in 88 dolar sýnýrý tüm saydýklarýmdan çok daha önemli. Buranýn altýnda baþka, üzerinde baþka habitat var.
Biz terziyiz, "dik" derlerse "dikeriz", ses etmezlerse "dükkanýn önünü süpürürüz".
Fiyatlamada sorun yok, harita düzgün, iþleyiþ sorunsuz.
Her döngüden para çýkacak diye bir endiþemiz yok. Þartlarý uygun görürsek ya da "dik" derlerse, dikeriz.
Herkese saðlýklý, kazançlý günler dilerim,
Esen kalýn
Yer Ýmleri