Originally Posted by
RUTINOGLU
S.A. Buldunuz savunmasz bo meydan saldrn.adamn haftalk deceiz demesi demekki birilerini ok rahatsz etmi olacak ki hemen ajanlarn gndermi buraya saldrsn diye.ne oldu piyasay bizler satarken kaldrmak ve haftasonu mal tamak zorunuza m gitti? Ersoy doru sylyor piyasay ynetenlerin ajanlar ise devaml saldracak bizlere mal satana kadar .adam demiki mart-nisana kadar aklmamz gerekli dolarn alp ban gitmesi gerekli ancak bir yandan da "bizler satarsak bize satana kadar yukar ekecekler" dememi mi ? o zaman sorarm imdi buradan alp aralk veya ocakta istedikleri kadar yukarya ekerlerse eksinler kanmamak m nemli yoksa aldk ertesi gn birbirimizi teselli etmek mi nemli.benimde son 20 ylda hereye inancm ykld.borsada yllk bazda ok kr %50-60 kazanyorum nasl derseniz gzlerimi reklamlara kapattm mal tamyorum bu hafta ittifak gelecek hafta kront misali (isimlere taklmayn rnek sadece)bundan %4-5 dierinden %3-2 kazanp arkama yaslanp gece rahat uyumaya alyorum.Saolsun Ersoy bizlere VIOP retti evet yksek kazandryor viop ama riskleri yok mu var.adam zaten risklerini yazm 10bin tl yatryorsan hesabnda 30bin tl olacak demi.zaten bu bu 30bintl toplamdan gnlk FON almsn gibi faiz alyorsun para balamyorsun hisse gibi.kaldral olduundan %1 hareket kaldracna gre bazen %10 kazan ile sonulanyor.eminim ki bu cuma gnne kadar milletin Shortlarn kapattrmak iin piyasa ykseltildi.ben SP500 short ektim 7 puanda 3000 dolar zararla kapattm Stoploss oldum .tutsam dahada zararm artacakt.ne yaptm ters pozisyon aldm 1500n geri alp hemen kapattm . yani adam sulamak karalamak bizlere ne katacak dnelim?durduk yere karalama operasyonu hemde bir ok kullanc isminden beni dndryor?aklma soru iaretleri geliyor demek ki bu Ersoy bireyleri ok iyi parmak basm ki dinlenilmemesi salanmaya allyor gibi geliyor. adamn grafikleri hep tutmu adam btne bakyor olsa olsa nereye kadar alabilirler borsay diye hesap yapm grafikler izmi Eer birileri karalayacaksa onun kadar emek ve zaman harcayp karalasn iim rahat olur.uan TCMB stoklarnda tarihi d haberini grdkten sonra koarak kaldral dolar aldm sattm hzl hareketler beni korkuttu sonra ersoyun yorumunu okudum dolarn debilecei yeri grdm imdi o seviyeleri alm iin bekliyorum ama yinede az az topluyorum dtke. bir dnecek beyin sahibi iseniz Ersoy gibi dnerek yazn "beyin bedava" -vay ersoy byle vay yle -bunlar bo laflar SP500 2816 demedi mi ersoy oray gsterecekler demedi mi? oraya kadar altta ezilirsiniz demedi mi? dedi ama dinlemedik.SP500de oraya kadar long ektim ne kadar kazan elde ettim shortlayaym dedik sava haberinden sonra 3000dolar zarar yazdm 1 gnde.
Yer mleri