Originally Posted by
western
Bu günkü YKDJI varantindaki 19821 adet iþlemi ben gerçekleþtirdim. Çok garip geldi bana. Nasýl oluyorda baþka iþlem olmuyor anlamýyorum. Peki benim sattýðým lotlari kim aldý?
Benim aldýðým 1 lotu kim sattý?
XT1635-02 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Varantta alýcý yok.Ýhraçcý dediðim fiyattan verirsen alýrým istersen satarýö demiþ.garan ve THYO harici hantal olur.Bu arada DAX dan bende umudu kestim ha keþke dün verseymiþim daha iþleme baþlamadan % 15 eksi ile baþlayacak.birde yarýn yeriz açýþýlþla 10 etti% 25 eksi20 günü aþkýn hiç kýzarmadý.13 bin artýk çok rahat geçer.Ne ABDdeki katliam ne Ýspanya ref.etkiledi.En iyisi kendi borsamýz huyu belli suyu belli.Ýn çýk iki tarafa da fýrsat veriyo.Bu iblis sadece uzuna ayarlanmýþ.Elimde varmadý bu saatten sonra.Ah kafam diyorum hala tam uzuna inanmýþken forumda birinin sözüne inandým yoksa borsa tarihiöin en yüksek yüzdeli karýný yapacaktým 11890 larda girmiþtim uzuna 12.100:lerde kýsaya geçtim.Güya mal kilitliyorlarmýþ 12.600 üzeri yokmuþ.Stoplayak demiþtim 200-300 puana stop mu olunurmuþ býrak borsayý derken 900 puan yedik.Yüklü girsek batmýþtýk bu da bana ders oldu.Kendin al kendin sat baþkasýný dinle dediðini yapma
GT-I8552 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Yer Ýmleri