Endeks yukselisle acilis yapar. Msci Turkey dun aksam kapanisimiza gore 0.90 + kapatti.
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks yukselisle acilis yapar. Msci Turkey dun aksam kapanisimiza gore 0.90 + kapatti.
Topraðýmýzýn Üstünde Þerefsiz Yaþamaktansa,Topraðýn Altýnda Yatmayý ÞEREF Sayarýz...
biþey sorucam yeniyim ve uzdsu ya az bi miktar para yatýrdým deneyim maksatlý.nedir bu uzdsu vadesi dolunca sýfýrlanýyormu ve vadesi nekadar nasýl öðrenebilirim.tþkler.
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslýnda fiyat beklentisinden ziyade 15 dk lar ve saatliklerle çalýþan bir ao lu sistem kurup ona göre alým ve satým yönüne geçseniz baþarý þansý artar gibi. Ben ereðlide genellikle ao larla alým ve satým noktalarýmý buldum.Ancak genellikle her iki durumda da karý erken realize ettim. Bu da psikolojiden kaynaklanýyor sanýrým kendi eksikliðim olarak.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Haklisiniz. Aslinda tcell den cikamadigim icin kacirdim diyebilirim. Erken gittin dememdeki kastim oydu aslinda. Gerci 8.20/8.30 arasina gelseydi de kacirmazdim. Bugun aldik bakalim hayirlisi gunun en dusugunden ocak sonu vadeli.
Lenovo P1ma40 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap : Dbagl
acýklama usd1a.v varantý nakavt olmasý sebebýyle ýsleme kapatýlmýstýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Hocam bilmeden etmeden para yatirmayin .. 10 tl de olsa yatirmayin. Girdiginiz varant endeks satim varanti. Endeks eksiye gectikce varantinizin degeri artar, endeks ciktikca duser. Ocak satim varanti almissiniz 31 Ocak 2018 vadeli.. Gireceginiz varantlarin vadesini ,islem yaptiginiz sayafadan gorur
Hocam bilmeden etmeden para yatirmayin .. 10 tl de olsa yatirmayin. Girdiginiz varant endeks satim varanti. Endeks eksiye gectikce varantinizin degeri artar, endeks ciktikca duser. Ocak satim varanti almissiniz 31 Ocak 2018 vadeli.. Gireceginiz varantlarin vadesini ,alim satim yaptiginiz sayfadan gorursunuz.
Topraðýmýzýn Üstünde Þerefsiz Yaþamaktansa,Topraðýn Altýnda Yatmayý ÞEREF Sayarýz...
tþkler sadece deneyim maksatlý küçük miktardý forex e benziyor ama birazdaha tehlikeli gördüðüm kadarýyla.
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : astra06; 06-12-2017 saat: 14:01.
Yer Ýmleri