Valla ben yillarca Altinoluk'da bir yazlikta tatil yaptim.. Yazligin yaninda bos bir arsa vardi.. Birileri oraya bir cadir kurdu, yaz boyu icinde bir seyler kaynattilar, meger sahte bal imis, pazar kurulan yerlerde de Altinoluk, Gure, Akcay, Kucukkuyu gittiler yaz boyu sattilar..
Bunu gordukten sonra tiksindim bi daha bal mal yiyemez oldum.
Bal isinde cok cok guvenilir yerler bulmak lazim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
HSBC mevduat 250k üzeri ise şubeye gelip ıslak imza ile eft yapabilirsiniz genel müdürlük kararı böyle demişti 10 gün önce, bir eft için şubeye gitmekle falan uğraşamam diyip vazgeçmiştim parayı taşımaktan.
Aslı astarı var mı bu uygulamanın?
HSBC EFT limiti 300 k dir ve mobilden ücretsiz yapabilirsiniz.mt ile gorusunuzM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aktife soran varmi ?
HSBC bağlantılı kanaldan allianz sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası teklif için aradılar. % 25 indirimli
1250 gibi bir rakam yıllık çıkardılar. ayakta tedavi 10 defaya mahsus ücretsiz , yatarken tedavi ücretsiz özeller dahil deniyor. Var mı yaptıran önerir misiniz?
Yıllardır Eureko sigorta’dan yaptırırım şayet ek bir hastalığınız yoksa rakam biraz yüksek , bende tansiyon rahatsızlığım var ona surprim %30 uyguluyorlar ben ona rağmen bu rakamı ödemiyorum . Tamamlayıcı icin sağlıklı birine 900 civarı uygun olur . SGK’sı olan icin çok güzel özel hastanelerden rahat faydalanabiliyorsunuz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri