Bu saatten sonra 100 baz puan artırımın bir etkisi olmaz.MB de bunu görüyordur.Onun için artıracaksa en az 200 yapıp yine sıklaştırma mesajı vermeli yada hiç artırmayıp işi oluruna bırakacak Başka çaresi kalmadı.
Bu saatten sonra 100 baz puan artırımın bir etkisi olmaz.MB de bunu görüyordur.Onun için artıracaksa en az 200 yapıp yine sıklaştırma mesajı vermeli yada hiç artırmayıp işi oluruna bırakacak Başka çaresi kalmadı.
dudu merak etti acaba kedi besliyormusun.hani resim kedi resmi![]()
Dolar konusunda bearish, borsa konusunda bullishim.
TL bir iluzyondur.
Acgozluluk ebedi koleliktir.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
TL nin ilüzyon olması,faiz aldığında paran rakam olarak artıyor ama alım gücü zayıflıyor ve sen para kazandım zannediyorsun.Ben you tube ta CİHAT ÇİÇEK i takip ediyorum,kendisi kısa ve çok kısa dönem dışında hiçbir kağıt paraya yatırım yapılmaması gerektiğini anlatıyor.Çünkü enflasyonun merkez bankaları tarafından bilerek yükseltildiğini belirtiyor.Bu sebeble kağıt para bulundurmanın sadece daha ucuza alınabilecek durumlarda kullanılması gerektiğini söylüyor.Yani yatırım uzun vadeli olmalı içerisinde EUROBOND,ALTIN,GÜMÜŞ,EMTİA ve YABANCI ve TÜRK hisse senetleri olması gerektiğini belirtiyor.Bunların vadesiz hesapla alınabilenleri dışında TEFAS tan yatırım fonlarıyla yapılmasının küçük yatırımcı için önemli olduğunu belirtmekte,hayırlı günler dilerim.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri