Şu an da Çeşme den yazıyorum 3+1 bürüt 150 metre kare deniz görmüyor 25 yıllık ev denize yürüyerek 200 metre satılık fiyatı
2 milyon TL 3 aylık kirası yani sezonluk 100 000 TL inanmadım ben burda bir arkadaşın yanında kalıyorum pazartesi döneceğim inanamıyorum plakaların çoğu 34 ve 06
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Buyuksehirlerde yasayip ,hic isi olmayan kisiler bu sehirleri bosaltmaya basladi,bakalim yazlik yerde hazira dag ne kadar devam edecek
Sezonluk kiralar genelde birden fazla aile tarafından tutuluyor. Mesela benim arkadaş grubum var, yazlık almaya karşılar. Her yaz farklı yere gitmekve tatil yapmak istiyorlar. Bunlar her yaz birleşip başka bir yerde yazlık kiralıyorlar ve her biri yaklaşık 10-15 gün yazlıkta kalıyorlar. Dolayısı ile aslında kabaca 10-15bin TL ye yazlıkta 2 hafta tatil yapmış oluyorlar.
Her yaz 10-15 gün için de yat kiralayıp mavi tura çıkıyorlar. Masrafları paylaştıkları için yine ucuza geliyor onlara...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri