Bu ay MB sýnýn 100 puan civarý artýþ yapacaðýndan hiç þüphem yok.
Bu ay MB sýnýn 100 puan civarý artýþ yapacaðýndan hiç þüphem yok.
https://twitter.com/ENAGRUP/status/1...733251073?s=19
Raporu okumak bilgilendirici olabilir. Ytd.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
TCMB: SIKI PARASAL DURUÞ KARARLIKLIKLA SÜRDÜRÜLECEK, GEREKÝRSE ÝLAVE ADIM ATILABÝLÝR- BLOOMBERG HT
Merkez Bankasý Faiz artýþýný bu ay gerekli görmüyor anlaþýlan. Nisanda belki artýrýrým diyor benim anladýðým
Günlükte dolar macd alým yakmýþ, yükseliþin 7.50 üstüne atacaðýný düþünüyorum, 7.02 ortalama ile aldýklarýmý 7. 42 den satmýþtým cuma günü bugün 7.36 yeniden 1 kademe alým yaptým. Bist düþmedikçe faizden gelen para ile dolar alýyorum bist 135 bin görmeden 1 lot almam.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
birileri ýsrarlar dolar 6 tl ye inecek diyordu , forumun tüm üyelerini bastýrmýþtý ?
sahneye alalým .
dolarýn tepki vermesi yükselmesi , stopaj arttýrýmýný rafa kaldýrmýþ olabilir mi ?
Akillarindan gecirsinler dolar 8 i gecer.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri